Тако: що це за страва та що пропонує заклад НОНАМЕ?

2020-12-23

Мексиканська кухня популярна у світі, зокрема відомою є страва — мексиканське тако. Його подають у невеликому коржику, зазвичай кукурудзяному, а начинка складається з найрізноманітніших інгредієнтів: овочі, сир, морепродукти, чималий вибір м’яса — яловичина, курятина, свинина тощо. Звичайно, яка ж мексиканська страва може подаватися без гострого і пікантного соусу? Гуакамоле, сальса, піко де галло, адобо — це ідеальне доповнення до ситної і смачної страви!

Коржик для тако називають тортилья, він ще виконує роль тарілки для страви. У традиційному варіанті має бути приготований з кукурудзяного тіста. Мексиканці обожнюють кукурудзу, тому вона присутня у більшості рецептів. Мексиканський такос приготувати не так просто, адже коржик має бути зі спеціального борошна, кукурудзяне зерно для якого пройшло нікстамалізацію. Страву неодмінно супроводжують сальса роха, сальса верде чи сальса крудо.

 

Такос по-мексиканськи від NONAME: чим пригощаємо?

В Україні cocina mexicana тільки набирає обертів, тому скуштувати дійсно оригінальні страви проблематично. Проте у нашому ресторані Ви можете замовити не лише такос по-мексиканськи, але й інші традиційні страви Мексики. Ми використовуємо найкращі інгредієнти та оригінальну рецептуру, щоб кожен гість міг оцінити та насолодитися смаком цієї темпераментної країни!

Меню мексиканської кухні у нашому закладі охоплює топові страви, що смакуватимуть як вегетаріанцям, так і любителям морепродуктів чи соковитого м’яса:

  • Зі запеченими овочами.
  • Креветками.
  • З рубленою телятиною.
  • З куркою.
  • Запечений такос зі рваною свининою та сиром.
  • Тріо такос.

Відтепер традиційна мексиканська кухня значно ближче: Тернопіль, вул. Олени Кульчицької, 2-А! Сьогодення диктує нам нові правила, під час карантину не варто виїжджати за кордон. Тим паче, якщо справжня Мексика так близько до Вас! Наш мексиканський заклад у м. Тернопіль єдиний, де дійсно подають оригінальні страви: соуси готуємо власноруч, тортилью не замовляємо деінде, а випікаємо на власній кухні!

 

Страви мексиканської кухні з доставкою від НОНАМЕ: швидко, смачно і безпечно!

У нашому ресторані можна замовити не лише тако, але й інші страви мексиканської кухні з доставленням до дому чи на офіс. Це заощаджує час, а в умовах карантину ще й зручно і безпечно! Залишайтеся вдома, однак не відмовляйте собі у насолоді ласувати смачними стравами Мексики.

У меню дійсно не тільки такос, мексиканська кухня така різноманітна та багатогранна, Ви маєте скуштувати все! Кесадилья з телятиною, буріто з куркою, фахітас, енчілада, чілі-кон-корне, кукурудза-гриль з сиром, чипси начос... Від такого розмаїття смакоти можна слиною зійти! Ми пропонуємо перші та основні страви, гарніри, закуски і навіть десерти! Замовляйте світові бестселери у нашому ресторані:

  1. Доставляє Нонаме по м. Тернопіль при замовленні на суму від 200 грн, за межі міста — від 300 грн. Для самостійного вивозу мінімальної суми немає.
  2. Вартість кур’єрської доставки складає 30 грн по місту, до прилеглих територій 50 грн.
  3. Даруємо безкоштовне доставлення по Тернополю за купівлю від 450 грн, і за межі місті від 500 грн.

Через карантинні вимоги наразі діють обмеження у роботі закладів громадського харчування, тому і час на доставлення також тимчасово обмежився. Noname приймає замовлення до 21:20! Обрати й замовити страви можна на сайті, через застосунок або за телефоном. ¡Buen provecho!

Наступна стаття >Наступна стаття