Суші від YOUNG │ Який сет замовити на вечерю?

2021-03-25

Для смачної вечері сети суші ідеально підходять, а надто з доставленням: не потрібно нікуди йти чи готувати щось самим. Лише один дзвінок чи кілька кліків між Вами і незабутньою гастрономічною насолодою!

Замовити суші у Тернополі за класичними та авторськими рецептами можна у нашому ресторані паназійської кухні ЯНҐ. Якщо досі не куштували наших ролів, швидше виправляйте це!

Які обрати суші сети у місті Тернопіль пропонує Young?

Тернополяни обожнюють ласувати ролами, адже це дійсно класний варіант для вечері з собою коханим, у компанії друзів чи родичів, або ж для романтичного побачення з близькою людиною. Суші сети у Тернополі замовляють часто, а надто у карантин, коли хочеться побути вдома і при цьому не відмовляти собі в улюбленій страві.

Ми допоможемо урізноманітнити Ваші вечори і додати їм цікавих гастровідчуттів! Обирайте суши сет на вечерю який вам до вподоби:Замовити суші в Тернополі

  • Унагі. Це улюбленець гостей нашого закладу. Складається з ролів Унагі (вкритий вугром), Такеші (обсмажується у японському омлеті тамаго + особливе приготування грибів шіїтаке) та Аляски (гармонійне поєднання лосося та авокадо). Вага 750 г.
  • Ебі. Суші від ЯНГ доставка кожного дня привозить їх у різні куточки міста! У наборі улюблені Такеші та Аляска, і, звісно, наш Ебі-рол. Тигрові креветки, пухкий рис, авокадо та огірок, лосось, ікра і пікантні соуси — фантастичне поєднання! У м. Тернопіль суші за авторськими рецептами серед улюбленців, скуштуйте і Ви! Вага 760 г.
  • Філадельфія. Класика жанру, що досі у топі! Лосось і крем-сир — що може бути кращим? Хіба що тигрові креветки, вугор, тобіко та ікра лосося, а ще шампіньйони та японський майонез до них. Є XL сет кілограм (навіть 1220 г) та звичайний (920 г). Складається з Філадельфії лосось, креветки, вугра та Аляски з лососем.
  • Дракон. У наборі червоний, золотий і рожевий Дракон. Швидка і смачна доставка суші у м. Тернопіль майже кілограму ролів у форматі XL (920 г) та стандарт (710 г). Вугор, креветка, лосось, найніжніший крем-сир — смачна ідея для Вашої вечері!

Наші роли гармонійно поєднують у собі морепродукти, правильний рис, свіжі овочі та пікантні соуси. Ви можете замовити кілограм суші у м. Тернопіль з меню ресторану на сайті чи у додатку. У будь-якому випадку, ситим буде кожен! Наші страви смачні та поживні, водночас легкі, тому жодної важкості після такої смачної вечері!

Чому варто обрати суші у м. Тернопіль з доставкою від Party Restaurant YOUNG?

Заощаджуйте час на приємний відпочинок, замовляйте суші у м. Тернопіль з доставкою від нашої мережі ресторанів! Ми подбали про наступне:

  • Кожен знайде своє, є відома класика та авторські роли.
  • Оперативне доставлення по місту і за його межі.
  • Великі порції, гарантована свіжість та якість кожної страви японської кухні.

Суші доставимо по Тернополю безкоштовно при купівлі від 450 грн, і від 500 грн за його межі!

Наступна стаття >Наступна стаття