Страви з гарбуза: що скуштувати? Огляд осіннього меню

2020-10-01

Осінь – ідеальна пора, щоб порадувати себе чимось смачненьким. А беззаперечним королем осіннього сезону є страви з яскравого, смачного, ароматного й корисного гарбуза. Гарбузовий суп, салати, десерти з гарбузом, все це неймовірно смачно! Окрім того, гарбуз має безліч корисних властивостей. До прикладу, бета-каротину та вітаміну A в ньому значно більше, ніж навіть у моркві? А ще гарбуз багатий на кальцій, пектин, вітаміни С, E, D, PP і групи В.

Цієї осені осіннє меню зі стравами з гарбуза пропонують одразу два заклади Сім’ї ресторанів Файного міста - Клуб Файного та Паб Файне місто.

 

Страви з гарбуза в меню КЛУБу Файного

 

Меню Клубу Файного кожного сезону поповнюється актуальними новинками, і зараз це їжа з гарбуза.

Що пропонує Клуб?

  • Теплий овочевий салат з куркою та гарбузом. Печені овочі з соковитою обсмаженою куркою у тайському кисло-солодкому соусі - при подачі посипається зернами граната з бальзамічним кремом.
  • Гарбузовий крем-суп з креветками на основі курячого бульйону, вершків, гарбуза та оливкової олії.
  • Салат з печеним гарбузом, креветками та авокадо. Хелсі салат, який готується на основі мікс салату, кубиків авокадо та бринзи - заправляється бальзамічним соусом та посипається зернами граната з гарбузовим насінням.
  • Гарбузовий дерун з лососем. Подається з ніжним крем-сиром, слабосоленим лососем, авокадо, руколою та лимоном.
  • Пікантна курочка на подушці з гарбузовим пюре. Подається з соусом з трьох видів грибів та сирною кнелею - посипається червоною паприкою.
  • Тортеліні з гарбузом та креветками. Подається з вершковим соусом та креветками, ікрою тобіко, листям базиліку та помідорами конкасе.
  • Мигдалевий торт з карамелізованим гарбузом. Безглютеновий десерт в поєднанні бісквіта на основі мигдальних горіхів з ніжним морквяно-гарбузовим мусом та карамелізованим гарбузом.

Клуб Файного – це місце, де смачно поїсти в Тернополі, а зараз ви просто мусите спробувати неймовірно смачні страви з гарбузового меню.

Гарбузове меню пабу Файне

 

Паб Файне місто – це чудове місце, якщо шукаєте, куди піти пообідати в Тернополі. А цього року в Пабі також є сезонне гарбузове меню, яке неможливо оминути увагою.

Отож, які страви з гарбуза пропонує Файне:

  • Гарбузовий крем-суп з білими грибами.
  • Тофі-пудинг з в'яленим інжиром та морозивом. Оригінальний і дуже смачний десерт.
  • Медальйони з язика та гарбузовим пюре.
  • Гарбузовий панський дерун з язиком та грибами. Осіння варіація улюбленого багатьма панського деруна.
  • Салат з гарбузом фрі, язиком та бринзою. З помідорами і листям салату, посипаний смаженим гарбузовим насінням.

Усі страви з гарбузом, як і інші, можна замовити на доставку.

Доставка їжі в місті Тернопіль від Файного міста і Клубу Файного здійснюється за умови замовлення на 200 та більше гривень. Доставка їжі можлива й за місто, тоді потрібно буде замовити на суму від 300 гривень.

Для замовлення страв можна оформити заявку онлайн – просто на сайті чи в додатку, або подзвонити за телефонами. Наша доставка – швидка й зручна, страви смачні, а ціни демократичні. Сім’я ресторанів Файного – це найкращий вибір, адже ми – ресторани Тернополя, які цінують своїх клієнтів і завжди пропонують найвигідніше співвідношення ціни та якості.

Наступна стаття >Наступна стаття