Смачно та корисно. Огляд нового Спаржевого меню від Клубу Файного

2020-06-23

Спаржа відносно недавно завоювала трендові позиції в кулінарії. Не всі вже пробували цей корисний і неймовірно смачний продукт. Але ті, хто оцінив її делікатні смакові властивості, не можуть більше відмовити поласувати собі стравами зі спаржею. Спаржа багата на вітамін В і С, білок, кальцій, калій та фосфор. А ще це досить дієтичний та низькокалорійний продукт.

 

Клуб Файного - смачна кухня в м. Тернопіль та постійні сезонні новинки

 

Чим ще корисна спаржа, сезон якої в самому розпалі?

  • Містить багато антиоксидантів, які зменшують вироблення вільних радикалів. Саме останні руйнують організм та пришвидшують його старіння.
  • Спаржа багата на клітковину, тож позитивно впливає на мікрофлору кишківника та загалом сприяє роботі шлунково-кишкового тракту.
  • Амінокислота та мінерали, на які багата спаржа, захищають печінку від токсинів.
  • Це чудовий продукт для тих, хто хоче схуднути, адже калорійність спаржі всього 20 кКал на 100 г продукту, а ще вона має активну жироспалювальну та сечогінну дію.
  • А ще спаржу рекомендують вживати вагітним та тим жінкам, що планують дитину, адже в ній величезна кількість фолієвої кислоти.

Щодо приготування спаржі, то вона чудово може доповнити м’ясний стейк чи рибу. Також вона поєднується з іншими овочами та сиром, з неї виходять смачні салати та інші страви.

Клуб Файного підготував для своїх гостей спеціальне спаржеве меню, щоб ви могли сповна насолодитися смаком цього прекрасного та дуже корисного продукту.

Отже, які страви з спаржі має Клуб Файного в меню?

  • Салат із спаржею, а також помідорами, яйцем, руколою, мигдалевими пластівцями та сиром пармезан. Багато користі і мінімум калорій!
  • Форель зі спаржею та молодою картоплею з сметанкою та зеленню. Корисна та смачна сезонна страва, яку просто не можна пропустити.
  • Куряче філе зі спаржею та картопляним пюре. З сирним соусом.
  • Телячі медальйони зі спаржею та грибним соусом.
  • Запечений лосось з спаржею та картопляним пюре. З вершками, хондаші і паприкою.
  • Спаржа з крем фетою, яйцем та мигдалевими пластівцями.
  • Чіабата тост зі спаржею. З крем-сиром, яйцем, мигдалевими пластівцями та шпинатом.

Тож, якщо шукаєте в місті Тернопіль, де поїсти страви зі спаржі, то приходьте до Клубу Файного. Окрім неперевершеної кухні, тут на вас чекає ще й затишна, комфортна атмосфера та приємний, ввічливий персонал, який завжди порадить та допоможе у виборі страв.

 

Тернопіль: куди піти поїсти

Під час затяжного карантину ми всі скучили за улюбленими закладами та посиденьками з друзями чи близькими за смачним обідом або вечерею. І, повірте, Сім'я ресторанів Файного Міста скучила за своїми гостями не менше, ніж ви за нашими закладами. Тож ми раді повідомити, що кафе та ресторани Тернополя від Сім’ї Файного уже працюють, в тому числі Клуб Файного міста.

Весь персонал Клубу дотримується строгих правил безпеки: перед роботою працівники вимірюють температуру, під час роботи працюють у захисних масках та рукавицях.

Крім цього заклад протягом дня регулярно дезінфікують. Тому в своїй безпеці, перебуваючи у наших закладах, ви можете бути впевнені. Чекаємо вас на смачні сніданки, вечері та обіди в м. Тернопіль!

Наступна стаття >Наступна стаття