Дієта перед літом: Що замовити на обід під час схуднення?

2020-05-28

Літо вже близько! І як завжди в останній момент усі задумалися над тим, як їхня фігура виглядатиме у шортах на майках, та в купальниках на пляжі. Але здорове харчування та стеження за своєю фігурою – це не просто забаганка перед літом, це давно вже модний тренд. В намаганні схуднути важливий спорт та фізичні вправи, але не менш важливо і те, що, як і коли ви їсте. Саме від харчування залежить як наш зовнішній вигляд, так і здоров1я й самопочуття в цілому.

 

Ситний і смачний обід – гарантія гарного дня і легкої вечері

Дієтологи радять харчуватися за системою 3+2, тобто три основні прийоми їжі та два перекуси.

В ідеалі режим харчування має виглядати так:

  • 7.00 – сніданок.
  • 10.00 – перекус.
  • 13.00 – обід.
  • 16.00 – перекус.
  • 19.00 – вечеря.

Звісно ж, цей графік варто підлаштувати під свій режим дня. Перекуси мають бути корисними – це не печиво і шоколад, і не канапки з ковбасою, а овочі, фрукти, зернові батончики, сухофрукти. Сніданок, обід і вечеря – це важливі прийоми повноцінної їжі, страви мають бути ситні, але й корисні та дієтичні.

Здавалося б, дієти можуть дотримуватися лише люди, які мають достатньо часу готувати вдома. А що ж робити тим, в кого часу обмаль, і носити лоточки з дому не хочеться та й немає як.

Все просто – адже можна замовити обід з меню доставки Файне Місто.

Що саме можна замовити під час схуднення та переходу на режим правильного харчуваннях у закладах мережі Сім'я ресторанів Файного Міста.

  • Курячий бульйон з яйцем або грибний крем-суп у Клубі Файного Міста.
  • Якщо ви не любите перших страв, то Клуб Файного має в меню чимало овочевих салатів: салат з капусти, овочевий салат по-прованськи з фетою, салат з помідорами, слабосоленим лососем, фетою та чіа.
  • На гарнір із Клубу Файного можна замовити пасту з твердих сортів пшениці або тортеліні.
  • Рекомендуємо звернути увагу і на смачну та корисну новинку від Клубу – спаржеве меню.

Якщо ж ви все ж таки не можете обійтися без повноцінного гарячого обіду, де є і гарнір, і салат, і перша страва, стане в пригоді доставка обідів в м. Тернопіль від ресторану Na Nebi.

Є три варіанти комплексних обідів на будь-який смак. Дієтологи справедливо вважають, що оскільки обід – це один з головних прийомів їжі, під час нього потрібно вживати більшу частину з’їдених за день калорій. Інакше увечері ви будете надто голодні, і з’їсте більше, ніж потрібно.

 

Доставка обідів від Файного додому чи в офіс

Доставка Файне місто – це завжди смачно, зручно і швидко. Ви просто обираєте бажані страви на сайті чи в мобільному додатку, оформляєте замовлення за пару хвилин і зовсім скоро смачний обід уже радуватиме вас на столі. До того ж у нього буде не лише бездоганний смак, а й чудовий вигляд, адже наші кур’єри використовують для перевезення спеціальні контейнери. Вони зберігають вигляд готових страв, і подача буде як у ресторанах.

Деякі важливі нюанси доставки:

  • Доставка в м. Тернопіль здійснюється при замовленні страв на суму від 200 гривень. За місто ми також доставляємо, але тоді мінімальне замовлення має бути від 300 гривень.
  • Послуга доставки коштує 30 гривень.
  • Якщо ви замовите страви на суму понад 450 гривень по Тернополю, або понад 500 гривень за місто, то доставка буде безкоштовною.

Готуйте свою фігуру до літа із смачними та корисними стравами від Файного! Та пам’ятайте, що для того, щоб схуднути, потрібно не відмовитись від їжі, а їсти правильні страви.

Наступна стаття >Наступна стаття