Що їдять на обід в різних країнах світу?

2020-03-16

Робочий день людей в різних країнах світу досить схожий. Прокинувшись рано-вранці, більшість швиденько вливає в себе чашку кави чи чаю, їсть бутерброд чи в кращому випадку яєчню, і біжить на роботу. А вже через пару годин організм дає знати, що йому варто поповнити запаси енергії. Для цього існує обідня перерва. І от те, що подається на обід, в кожній країні відрізняється. Отже, чим полюбляють обідати різні народи світу?

 

Смачні обіди на доставку популярні в багатьох країнах

Смачний та ситний обід – це важлива частина дня. Адже він заряджає нас енергією та навіть настроєм на решту робочих годин. Хтось бере обід з дому, хтось ходить в ресторан, а багато сучасних працівників замовляє смачні обіди з доставкою просто на офіс. 

Давайте дізнаємося, чим та як обідають в інших країнах.

  • Італія.

Тут під час обіду нікуди не поспішають, адже відразу після полудня наступає довга сієста. Тому можна встигнути поїсти, що завгодно: пасту, піцу, картоплю, равіолі.

  • США.

Офісні працівники в США майже не відходять від свого робочого місця, тому навіть обідають за робочим столом. Це може бути гамбургер, картопля фрі, будь-що зручне для перекусу. Хоча останнім часом офісні працівники в США все частіше воліють замовити обід на офіс, ніж їсти фастфуд. Це і слати, і супи, і гарніри.

  • Бразилія.

Тут існує культ їжі, ніхто не буде їсти абищо і казна-де. Тут навряд чи зустрінеш людину, яка їсть пиріжок на ходу і запиває його колою. Як правило, під час обіду бразильці їдять рис, м’ясо, салати і бобові.

  • Японія.

Традиційний ланч-бокс зазвичай містить рибу, рис, овочі (варені чи мариновані). Вони знаходяться окремо в відсіках коробки.

  • Канада.

Крупні компанії тут часто організовують повноцінні обіди для своїх працівників просто на території офісу. Деякі канадці беруть з собою обіди з дому, звички обідати в кафе тут майже немає.

 

Доставка обідів у Тернополі: де замовити?

В Україні ж усе дуже по-різному. Дехто воліє їсти в столовій чи кафе, дехто їсть фастфуд, «тормозки» з дому в нас теж поширені. А останнім часом стала популярною безкоштовна доставка їжі на офіс.

У місті Тернопіль смачно поїсти можна в закладах мережі Сім’я ресторанів Файного міста. Також можна замовити обіди просто на робоче місце. Відразу п’ять закладів мережі може привезти вам обіди на роботу.

  • Паб Файне Місто. Тут популярним засмоленням є панський дерун із м’ясом та підливкою, вареники, великі пательні з картоплею, м’ясом та овочами.
  • Клуб Файного. Це заклад європейської кухні, і тут смачні салати, перші страви, паста, стейки, а також десерти.
  • Бар Пасаж Адлера 13. Пасаж славиться своїми стравами американської, мексиканської та іспанської кухонь. А особливим попитом користають найсмачніші в місті бургери, яких тут величезний вибір.
  • Na Nebi. Знедавна ресторан української кухні НА НЕБІ запровадив смачні комплексні обіди в м. Тернопіль, доставка яких також можлива. Комплексний обід – це вигідно, швидко та ситно. Замовити його можна з 12 до 15 години по буднях.
  • Ресторан східної кухні Янг. Тут можна замовити суші, удони, вантони та інші оригінальні страви азіатської кухні.

Доставка їжі в м. Тернопіль із закладів Файного – це швидко, смачно, зручно та недорого. Для того, щоб скористатися послугою доставки, потрібно замовити страви на суму від 200 гривень. Вартість послуги доставки – 30 гривень. А якщо ви об’єднаєтеся з колегами і ваше замовлення буде на більш, ніж 450 гривень, то доставка безкоштовна.

Наступна стаття >Наступна стаття