Що робити під час карантину? Поради від Сім'ї ресторанів Файного Міста

2020-03-25

У зв’язку з поширенням епідемії коронавірусу, в Україні ввели карантинний режим, аби запобігти розповсюдженню вірусу в країні. Карантин триватиме мінімум до 3 квітня, і в цей час українцям рекомендують по можливості більше сидіти вдома, щоб не контактувати з іншими людьми. Чим же зайнятися в усі ці три тижні вдома, та як не занудьгувати, і навіть провести час з користю, читайте далі.

 

Безпечна доставка їжі від Сім’ї ресторанів Файного міста

Насамперед хочемо наголосити, що залишатися вдома на час карантину, може, й не дуже хочеться, але дуже необхідно. Якщо вам все ж довелося піти в магазин, аптеку, чи по інших справах, не забудьте про антисептик, ретельне миття рук, медичну маску.

Але повірте, що навіть не виходячи з дому, можна весело й цікаво провести час. Чим же зайнятися? 

  • Фільми та серіали.

Зараз існує безліч цікавих серіалів та кіно новинок. Якщо не знаєте, що саме подивитися, можете почерпнути ідею у власника закладів Файного в його інстаграм https://www.instagram.com/p/B9yhldsldP6/. А до фільму чудово підійдуть різноманітні бургери на будь-який смак із бару Пасаж Адлера 13. Ними наситяться навіть вічно голодні, адже в додаток до великого соковитого бургера йде ще картопля фрі та соус.

  • Навчання, проходження курсів, вивчення мов онлайн.

Поки сидите вдома, можна розвиватися у всіх напрямках і з карантину вийти озброєним новими знаннями. Зазвичай на таке постійно не вистачає часу, тому зараз якраз потрібно таким зайнятися. А після того, як мозок напружено працює, дуже хочеться їсти, тому радимо замовити собі смачні і ситні страви з Пабу Файне місто. Велика пательня з м’ясом і картоплею, панський дерун чи картопля в беконі, а також різноманітні салати чудово підійдуть.

  • Фітнес, аеробіка, розтяжка чи гімнастика вдома.

Більшість видів спорту доступні для того, щоб ними займатися, не виходячи з дому. Здивуйте всіх, і вийдіть з дому після карантину стрункішими і підтягнутішими. А після занять спортом потрібно повноцінне харчування. Різні страви європейської кухні, зокрема й великий вибір салатів та корисної здорової їжі може вам запропонувати Клуб Файного міста. Можете замовити, до прикладу, овочевий салат по-прованськи з фетою, або лосось на шпинаті з соусом бешамель.

  • Романтичне побачення.

Можете здивувати свою половинку та підготувати для неї увечері романтичну вечерю. Свічки, приємна атмосфера, улюблена музика, і, звісно ж, улюблені суші з ресторану ЯНГ. А якщо вам доводиться ходити на роботу під час карантину, або ви працюєте з дому, про смачний обід також подбає Сім'я ресторанів Файного Міста.

 

Як замовити доставку їжі в Тернополі

Не дивлячись на те, що всі наші заклади на час карантину закриті для відвідувачів, замовити їжу онлайн можна в звичному режимі. Для цього скористайтеся мобільним додатком «Файне місто», або ж замовляйте просто на сайті.

Мінімальна сума для замовлення доставки на вказану адресу – 200 гривень.

Всі кур’єри, а також інші працівники наших закладів дотримуються заходів безпеки: носять медичні маски та одноразові рукавички, а перед роботою усі перевіряють температуру тіла. Тож ви можете будете впевнені в безпечності свого замовлення.

Будьте здорові та залишайтеся вдома, а мережа закладів Файного Міста потурбується про ваш комфорт і ситість.

Наступна стаття >Наступна стаття