Що працюватиме під час локдауну у Тернополі?

2021-01-20

Локдаун – не надто приємна подія як і для кожної людини, яка полюбляє скуштувати ресторанні страви у невимушеній атмосфері, так і для власників закладів громадського харчування з огляду на чинні обмеження. Однак, адаптуючись до нових правил, мережа Сім'я ресторанів Файного міста пропонує кожному тернополянину можливість і далі насолоджуватись улюбленими стравами, де б Ви не були – вдома чи на роботі, скориставшись нашими послугами доставка їжі Тернопіль.

 

Їжа з доставкою - Тернопіль. Які заклади працюють на доставку?

Їжа з доставкою Тернопіль від Сім'я ресторанів Файного міста – це мережа унікальних концептуальних закладів, які під час локдауну працюють у посиленому протиепідемічному режимі, аби Ви продовжували отримувати задоволення від напоїв та страв безпечно для здоров’я! Доставка в Тернополі здійснюється з наступних ресторанів, аби кожному дати можливість обрати бажану для вас національну кухню:

  • Паб Файне місто – європейська та українська кухня із широким різноманіттям закусок, салатів, гарячих страв та імпортного й українського пива для справжніх поціновувачів цього напою!
  • Клуб Файного міста – неймовірно смачна італійська кухня, яка точно змусить Вас подумки переміститись до Риму: сніданки, пасти, тортеліні, брускети, сири, холодні та гарячі страви;
  • YOUNG – сети суші, ролів, локшина, салати з креветками та лососем, бургери і десерти – все для поціновувачів паназіатської кухні!
  • Бар Пасаж Адлера 13 – іспанська, мексиканська та американська кухня із дуже широким різноманіттям бургерних сетів, сендвічів, кесадильїв та алкогольних авторських напоїв і коктейлів – голодним не залишиться ніхто!
  • Бар Noname – супи, салати, закуски, такос, буріто, фіхатас, енчілади та десерти мексиканської кухні – все, аби влаштувати запальну мексиканську вечірку навіть вдома!

 

Тернопіль доставка їжі від Файного - Ваш найкращий вибір!

Тернопіль доставка їжі із Сім'я ресторанів Файного міста – це демократичні ціни, швидко та зручно! Ми привеземо для вас улюблені страви у будь-яку точку міста, де б Ви не знаходились – можлива доставка Тернопіль їжа як на дім, так і їжі в номер.

Якщо Вам потрібна їжа на замовлення у місті Тернопіль, ознайомтесь із нашими умовами доставки:

  1. Мінімальна сума замовлення: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна сума відсутня;
  2. Вартість доставки від закладів «На небі» та «YOUNG»: по м. Тернопіль – безкоштовно, за межі міста – 50 грн;
  3. Вартість доставки з інших закладів: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  4. Безкоштовна доставка з усіх закладів: по м. Тернопіль – від 450 грн., за межі міста – від 500 грн;
  5. В період карантинних обмежень кур’єрська служба приймає замовлення та здійснює доставку щоденно: з пабу Файне місто та клубу Файного міста – з 11:00 до 22:20, з інших закладів – з 12:00 до 22:20.

Їжа з доставкою Тернопіль від Сім'я ресторанів Файного міста можна замовити на сайті, через додаток або за вказаними номерами телефону. Очікуємо на Ваше замовлення прямо зараз!

Наступна стаття >Наступна стаття