Секрети приготування суші

2020-12-02

Суші – традиційна японська страва, яка не лише дуже смачна, а й корисна. Поєднання рису та риби і морепродуктів – одне з найкорисніших та найдієтичніших. Найпростіше та найшвидше, звісно ж, замовити готові суші чи суші сети в ресторані азіатської кухні Young Тернопіль. Але, якщо хочете спробувати зробити суші власноруч, потрібно знати основні складники.

 

Що потрібно для приготування суші?

Для приготування суші в домашніх умовах потрібно декілька основних інгредієнтів. Звісно, можна купити набори для приготування суші, де є уже практично все, крім начинки. Але й обрати інгредієнти окремо – не проблема.

Що ж обов’язково потрібно для смачних суші?

  • Рис. Один з основних складників, який ніколи не змінюється. Він є основою для всіх ролів і суші. До якості рису дуже серйозні вимоги. Для японської кухні більше підходить не подовгастий, а круглозерновий рис.
  • Васабі. Японський хрін, що володіє антисептичною дією. Використовується як додаток до суші, він відмінно розкриває смак рибних страв і чудово поєднується з морськими водоростями. Його можна без зусиль відшукати в будь-якому супермаркеті або невеликому магазині.
  • Імбир. Ще один обов’язковий додаток до суші. Корінь має солодко-гострий смак. Він розрізається на найтонші пелюстки, які настоюються в маринаді. Після цього продукт набуває приємного рожевого відтінку. Тільки пам’ятайте, що імбир їдять не разом із суші, а після кожного шматочка, щоб повністю розкрити смак наступного.
  • Норі. Це сушені морські водорості, які часто використовуються для загортання рисових рулетиків. Норі має темно-зелений колір. Виготовляється у вигляді щільного жорсткого паперу.

І нарешті про начинку. Що можна покласти всередину суші:

  • Рибу, в тому числі лосось, тунець, макрель, морський окунь, вугор.
  • М'ясо. Найбільш популярними є курка і бекон.
  • Вершковий сир.
  • Морепродукти. Крабове м'ясо чи палички, гребінці, креветки, мідії.
  • Яйце у вигляді омлету.
  • Свіжі овочі, наприклад, авокадо, зелена цибуля, огірок, солодкий перець.

 

Найкращі суші Тернопіль - в ресторані Young

А якщо не хочете зайвий раз витрачати час та сили на приготування,замовити суші Тернопіль можна в ресторані ЯНГ. Тут справді найсмачніші суші та суші сети в м. Тернопіль, в них багато начинки, а порції великі.

Будь-які роли чи сети суші вам доставлять на вказану адресу за умови мінімального замовлення на 200 грн. по місту і 300 грн. за місто.

До того ж доставка суші в м. Тернопіль – безкоштовна!

Тернопіль ЯНГ – це найкраща якість суші за доступну ціну, а ще величезний вибір у меню, як класичних, так і оригінальних, ексклюзивних суші та ролів.

Будь-які роли чи суші сет замовити можна на сайті закладу, у мобільному додатку, чи по телефону.

Замовляйте та насолоджуйтеся неперевершеними поєднаннями інгредієнтів та соусів.

Наступна стаття >Наступна стаття