Обідня перерва: що і де замовити у Тернополі?

2020-08-25

Бракує часу на обід? Набридло кожного дня готувати контейнери з їжею? Не встигаєте відвідати улюблене кафе в обідню перерву? Досить це терпіти, відтепер ресторан НА НЕБІ пропонує смачні і ситні комплексні обіди з доставкою на офіси і до дому! Ми заощадимо Ваш час, тепер навіть не обов’язково відвідувати сам заклад, щоб добре поїсти! Завершуйте всі свої дедлайни і насолоджуйтеся класним обідом, наш ресторан української кухні подбає про це!

Хочете замовити комплексні обіди? Меню вже є на сайті! Окрім цього, зробити замовлення можна наступними способами:

  • Через телефон.
  • Через наш офіційний застосунок для мобільного FAINE MISTO.

Ресторан НА НЕБІ у м. Тернопіль можна відвідати особисто і забрати обід самостійно: вул. О. Кульчицької, 2-А (6 поверх).

Що входить до меню комплексних обідів від NA NEBI?

Наше меню комплексних обідів обов’язково передбачає наявність першої страви, гарніру, м’ясної страви та овочевого салату. Ми врахували побажання наших гостей, і тому створили три сети, до яких входять найбільш популярні страви:

Доставка комплексних обідів у Тернополі

  1. Похмільний бограч зі сметанкою та булочкою бріош; картопляне пюре з яєшнею і соусом зі шампіньйонів і біфштекс; салат з помідорами і бринзою. Наші комплексні обіди у м. Тернопіль найсмачніші!
  2. Борщ на копченому свиному реберці, компанію якому складають сало і цибульковий хлібчик; улюблені вареники з картоплею; легкий і смачний овочевий салат з лимонною заправкою. Українські обіди у м. Тернопіль — це must eat не лише для місцевих, але й туристів!
  3. Бульйон з м’ясом перепілки особливо смакує зі пиріжком з грибами; на друге банош з бринзою, курячим філе гриль і беконом; улюбленець гостей нашого закладу — цезар з куркою.

Кожний комплексний обід готується лише зі свіжих продуктів, що не проходили заморожування. Саме тому наші страви такі смачні, гарно тамують голод і стовідсотково покращують настрій! У меню не тільки страви української кухні у традиційному їх розумінні, ми додали ще позиції, які найбільше подобаються сучасним українцям, також блюда угорської і гуцульської кухонь.

Безкоштовна доставка комплексних обідів у місті Тернопіль від українського ресторану NA NEBI!

Чому варто замовити обід у нашому закладі? Як і для всієї мережі ресторанів Файного Міста, нам важливо піклуватися про кожного гостя і надавати йому тільки найкраще! Наша доставка комплексних обідів по м. Тернопіль завжди оперативна і своєчасна, страви приїжджають ретельно запакованими і гарячими. Окрім цього, ми привозимо дійсно тільки свіжі та смачні страви, для приготування яких обираємо екологічно чисті овочі і м’ясо, найкращі продукти.

Файна доставка обідів у м. Тернопіль відома своєю демократичністю у формуванні ціни. Вартість на самі страви дуже доступна, їх можуть дозволити собі будь-хто. Кілька слів про нашу доставку:

  • Мінімальний чек для доставлення лише 200 грн, якщо за місто — 300 грн.
  • Вартість кур’єрських послуг по місту БЕЗКОШТОВНА, 50 грн за доставку за межі Тернополя.
  • Ви можете самі забрати свої комплексні обіди у Тернополі без доставки, тоді мінімальна сума для замовлення не має значення.

Наші кур’єри завжди ввічливі, привітні і пунктуальні. Вони дотримуються правил роботи в умовах карантину, приїжджають у масках і рукавичках, дотримуються дистанції. Наразі лікарі радять утриматися від відвідування місць з великою кількістю людей, тому краще замовити обід в офіс від ресторану НА НЕБІ!

Наступна стаття >Наступна стаття