Обід в колі сім'ї: Вертаємо сімейні традиції!

2020-04-17

Під час карантину, коли всі переважно сидять вдома, діти не ходять до школи та садочку, саме час започаткувати або відновити якісь сімейні традиції. Такі речі дуже зближують сім’ю, і дозволяють почувати затишно й комфортно. Однією з чудових традицій є обід в сімейному колі. Зазвичай на таке катастрофічно не вистачає часу, і кожен член сім’ї обідає окремо й нашвидкуруч. Тому зараз саме час зібратися усім разом за обіднім столом, поспілкуватися та смачно поїсти.

 

Як організувати смачний обід в сімейному колі

Традиція сімейного обіду сягає далеких часів, вже тоді люди усвідомлювали важливість і користь спільної трапези. Ця традиція може послужити міцним фундаментом для довго й щасливого сімейного життя, для взаєморозуміння з дітьми. До того ж, разом продумувати обід – це дуже цікаво, весело та навіть романтично.

Яка ще може бути користь від сімейних обідів: 

  • Така традиція привчає до корисного та регулярного харчування.
  • Вона спонукає до близького спілкування, коли дізнаєшся, чим живе кожен член сім’ї, які у кого поразки чи успіхи. Це чудова можливість висловити один одному підтримку й любов.
  • Сімейний обід – це не лише споживання їжі, вона навчає дітей допомагати, наприклад, в сервіруванні столу, чи прибиранні столових приборів, митті посуду.

На думку психологів, сім’ї, які практикують спільні обіди чи вечері – набагато дружніші, а діти в таких сім’ях краще відчувають підтримку та більш близькі з батьками.

З чого ж розпочати традицію сімейних трапез?

  • Для початку, обговоріть всі разом меню. Враховуйте побажання усіх членів сім’ї, щоб започаткування нової традиції не перетворилося на сварку.
  • Зробіть ваш обід не лише смачним, а й гарним. Дістаньте красиву скатертину, посуд, підійдіть творчо до сервірування столу. Це все не займає багато часу, але подарує масу приємних емоцій.
  • Обід теж можна приготувати усією сім’єю. А щоб спростити собі цю задачу, можна замовити обід в мережі Файного міста. Так, не доведеться стояти цілий день біля плити, враховуючи побажання кожного члена сім’ї. Адже Сім'я ресторанів Файного Міста дарує своїм клієнтам можливість зробити замовлення одразу з усіх закладів для доставки в м. Тернопіль.

 

Доставка обідів Тернопіль: що потрібно знати про послугу

Доставка їжі в м. Тернопіль можлива одразу з чотирьох закладів мережі: пабу Файне місто, Клубу Файного, ЯНГу та Бару Пасаж Адлера 13. Також є доставка комплексних обідів з ресторану Na Nebi.

Комплексні обіди спростять задачу, адже не потрібно думати над компонуванням страв, усе відразу готове – і перше, і гарнів і салат. В ресторані НА НЕБІ є три види різних обідів:

  • Борщ червоний, куряча ковбаска з картопляним пюре та салат овочевий.
  • Бограч, запечена телятина і овочі гриль.
  • Курячий суп, вареники з картоплею і салат з куркою гриль.

Послуга Файне місто доставка діє при замовленні їжі на суму понад 200 грн. Вартість доставки тоді всього 30 грн.

Кур’єри доставлять вам страви безкоштовно, якщо сума вашого замовлення становитиме понад 450 грн.

Зробити замовлення можна онлайн: на сайті закладу, або за допомогою мобільного додатку.

Звертаємо вашу увагу, що під час карантину кухарі та кур’єри Файного дотримуються заходів безпеки: перед роботою вимірюють температуру, використовують захисні маски та рукавиці.

Приєднуйтесь до чудової сімейно традиції – влаштуйте смачний обід разом із Файним містом.

Наступна стаття >Наступна стаття