Новинка від NA NEBI: Футшет бокси сир + м'ясо

2021-03-30

Якщо вибираєте закуски до вина, варто враховувати безліч деталей. Щоб закуска підходила і для білого вина, і до червоного оптимально, щоб холодні м'ясні закуски містили сир, фрукти та соуси. Для оформлення замовлення на такий бокс звертайтесь в Na Nebi.

Холодні м'ясні закуски в доповненні з сирами: що пропонується рестораном Na Nebi

Холодні закуски на стіл у великому асортименті пропонуються Na Nebi. Бокс м'ясних делікатесів та сирів містить багет цибулевий, грісіні, виноград, оливки, мед, пармезан, брі, дор блю, салямі чорізо, прошуто та соус ягідний.

Багет — найкращий варіант, щоб розпочати куштування вина.

Пармезан — твердий сир, який чудово комбінується з червоним насиченим за смаком вином. Сирна і м'ясна нарізка від Na Nebi включає найпопулярніші сорти сира та гострі м'ясні закуски.

Дор блю — сир з блакитною пліснявою. Оскільки має дуже виражений смак, то вино підбирається більш насиченим.

Брі — м'який сир зі скоринкою з білою пліснявою. Найкраще підходить до білих вин та шампанського.

Салямі чорізо — традиційна іспанська ковбаса, яка характерна пікантним гострим смаком. Завдяки використанню перцю чилі, ковбаса набуває не тільки специфічного смаку, але й кольору. Прошуто — італійська шинка, зроблена з окосту, натертого сіллю.

Сім'я ресторанів файного міста пропонує замовити сирне асорті, щоб якнайкраще підкреслити смак вина. Бокс зібраний таким чином, щоб бути найкращим вибором до вишуканого алкогольного напою.

Чим молодше вино, тим більш свіжим має бути сир. До червоних вин сирна нарізка має бути складнішим за приготуванням. Сири з блакитною пліснявою мають гострий смак, тому з ними найкраще смакують солодкі і кріплені вина.

М'ясне асорті також повинно підбиратися за правилами гармонійної комбінації з алкогольним напоєм. Гострі салямі та сервелати краще поєднувати напівсухими та напівсолодкими червоними винами. З ним також поєднуються сухі ігристі вина. Жирне м'ясо пропонується для червоних вин, оскільки це дозволить пом'якшити терпкість напою.

Кислі фрукти найкраще комбінуються зі свіжими сухими винами, працюючи на балансі кислотності. А солодкі тропічні подаються до солодких вин. Орієнтуватися також можна за кольором. Жовті та зелені фрукти гарно комбінуються з білим вином. Червоного та фіолетового кольорів фрукти варто купувати до червоного вина.

Хліб — це традиційна закуска до вина. В країнах Середземномор'я хліб, вино, оливкова олія та сир — традиційне харчування. Для гарної подачі разом чи замість хліба подаються грісіні.

Оливки також часто подають на стіл. Оптимально, коли вони трішки солоні.

Холодні закуски на стіл: переваги оформлення замовлення на доставку в Na Nebi

Доставка закусок в Na Nebi пропонується з урахуванням:

  • мінімальної суми замовлення — 200 грн по Тернополю і 300 грн за його межами, та вартість доставки 30 грн та 50 грн відповідно;
  • відсутності необхідності внесення додаткових оплаті, якщо забираєте замовлені позиції самостійно.

Для безкоштовної доставки варто додати страв у кошик від 450 грн, якщо доставка потрібна в межах міста Тернополя, а за межами — від 500 грн.

Холодні закуски на день народження та інші свята швидко та смачно — це Na Nebi. Пропонується оформити замовлення як для офісу та дому, так й кейтерингового обслуговування. Бокси з холодними закусками — це не тільки оптимальне рішення для фуршету, але й для гарного проведення вечора з друзями чи коханою людиною.

Наступна стаття >Наступна стаття