Новинка від NA NEBI: Фуршет бокс сирне плато

2021-03-26

Вино — це дійсно довершений напій. На його смак впливає багато факторів: сорт винограду, клімат регіону, в якому він дозріває, методика виготовлення вина та багато іншого. Але не менш важливим є вибір закуски до вина. Сирне плато — це класичне поєднання для вина. Але щоб воно дійсно було виграшним, потрібно до певного сорту підібрати свій сорт сиру.

Сирне плато: що пропонує замовити Na Nebi

Щоб розкрити довершений смак вина варто замовити закуски холодні Na Nebi. Сирна нарізка містить ягоди сезонні, брі, пармезан, дор блю, грісіні, багет цибулевий, мед, соус ягідний та фундук.

Для солодкого вина рекомендуються обирати закуски з сиру, що включають сир брі — м'який сир з невеликою скоринкою з плісняви. Також брі довершить смак шампанського. Пармезан рекомендується до червоного вина. Тверді сири мають насичений смак, тому вино має бути більш інтенсивним на смак.

Дор блю вимагає білого та пряного вина. Блакитна пліснява чудово поєднується з солодкими винами — як з білим, так і з червоним. Такий сир залишає приємний солодкуватий післясмак, який стає більш насиченим, завдяки правильно підібраному вину.

Щоб завершити оптимальне поєднання вина та сиру, холодні закуски містять також різноманітні ягоди, кисло-солодкий соус та мед. Щоб підготуватися для гастрономічного задоволення закуски для вина передбачають цибулевий багет.

Для того, щоб краще відчути гармонічне поєднання сиру та вина, Сім'я ресторанів Файного міста рекомендує:

  • відчувати аромат;
  • смакувати;
  • робити паузи;
  • освіжитися;
  • дотримуватися послідовності.

Почніть трапезу з того, щоб просто насолодитися ароматом вина. Вдихніть аромат з келику, зробіть невелику паузу й понюхайте сир. Це дійсно чудові відчуття. Дозвольте собі насолодитися довершеним смаком. Спочатку зробіть невеликий ковток вина, відчуйте його смак, а тільки потім скуштуйте сир. Скуштувавши вина та сиру, зробити невелику паузу, щоб надати можливість розкритися ідеальному поєднанню сиру та вина. Перед тим, як почати насолоджуватися вином та сиром, варто випити ковток свіжої води, або спершу спробувати ніжний багет. Це дозволить ідеально підготуватися до інтенсивних смакових відчуттів. Якщо організовуєте фуршет, то рекомендується дотримуватися послідовності подачі. Почніть з молодих сирів та легких вин. І поступово переходьте до більш витриманих та багатших на смак та аромат сирів, дотримуючись певних правил їх поєднання.

Доставка закусок: за якими умовами здійснюється

Доставка закусок передбачає такі вигідні умови:

  • мінімальна сума замовлення — 200 грн по Тернополю і 300 грн — за межі міста;
  • якщо холодні закуски на святковий стіл вирішили забрати самостійно, то мінімальної суми замовлення не існує;
  • прості холодні закуски передбачають вартість доставки — 30 грн по місті Тернопіль та 50 грн за межі міста.

Для тих, хто робить велике замовлення на суму від 450 грн та на суму від 500 грн. за межі міста, як приємний бонус — безплатна доставка. Щоб встигнути отримати замовлення, варто його оформити до 21:20.

Експериментуйте з сирами, щоб створити свій довершений варіант поєднання з улюбленим видом. А також довіряйте спеціалістам, які вже зібрали плато, що гарантує отримання задоволення від куштування холодних сирних закусок. Для цього оформляйте замовлення в Na Nebi.

Наступна стаття >Наступна стаття