"Насолода в кожному шматочку" - Який десерт замовити додому?

2020-06-26

Напевно, мало знайдеться людей, які можуть чесно сказати, що зовсім не люблять десертів. Та й навіть, якщо хтось так скаже, то це він просто ще не пробував по-справжньому смачних десертів. Десертів є просто неймовірно багато видів, ними багата кожна кухня світу. Це і морозиво, і тортики, і тістечка, і желе, і кекси та фондани, вафлі та тости, сирники та печиво… Усі ці солодощі здатні зробити будь-яку людину трішки щасливішою та радіснішою. Тому не варто відмовляти собі в гарному настрої й смачному десерті.

 

Де та який замовити десерт для справжньої гастрономічної насолоди?

 

Кожен заклад мережі Сім'я ресторанів Файного Міста має в меню свої неповторні десерти, які в багатьох тернополян давно стали улюбленими.

Який десерт та в якому закладі варто спробувати в першу чергу?

1. Паб Файне Місто. Штрудель з яблуками та морозивом. Класичний німецький десерт, що являє собою тонкий рулет із тіста з великою кількості начинки. Саме яблучний штрудель – найпопулярніший у всьому світі.

2. Клуб Файного Міста:

  • Шоколадний фондан з кулькою ніжного ванільного морозива. Популярний французький десерт з рідкою шоколадною начинкою всередині, який давно завоював серця українців.
  • Чіз-кейк з пюре маракуї. Екзотичний та ароматний варіант чізкейка.
  • Бельгійська вафля з вершками та фруктами. Хрумка вафля із ніжними вершками – це дуже смачно!

3. Бар Пасаж Адлера 13:

  • Чізкейк з солоною карамеллю та карамельним попкорном. Солона карамель – винахід французького кондитера, який свого часу підірвав гастрономічний світ. Десерти із солоною карамеллю люблять в усьому світі за неповторний смак.
  • French Toast. Апетитна й ніжна булочка бріош з полуничним мусом на основі крем-сиру, солоною карамеллю та полуницею.

4. Ресторан азіатської кухні YOUNG:

  • Шоко-рору. Це шоколадний млинець з крем-сиром, згущеним молоком та фруктами: персиком консервованим, бананом, ківі, малиною та м'ятою.
  • Смажений банан темпура з морозивом. Оригінальний азіатський десерт, що являє собою банан, смажений у клярі темпура, з джемом із екзотичних фруктів, карамелізованими фруктами і морозивом зі смаком «зелений банан».

Це, звісно, далеко не всі десерти, які можуть запропонувати заклади Файного. З іншими десертами в меню можна ознайомитись на сайті наших закладів або ж в мобільному додатку.

 

Доставка їжі Тернопіль: як замовити десерт?

Замовити їжу в місті Тернопіль можна у закладах Сім’ї ресторанів Файного. На будь-який десерт доставка додому також можлива.

Просто оберіть бажану страву на сайті закладу, або в мобільному додатку, оформіть замовлення, що займе декілька хвилин, і зовсім скоро смачні десерти та інші страви будуть у вас на столі.

В закладах Файного робити замовлення їжі Тернопіль дуже зручно та вигідно, адже:

  • можна оформити різні страви з різних закладів мережі на одну доставку;
  • доставка швидка й недорога – всього 30 грн по місту, і 50 грн при замовленні страв за межі міста;
  • безкоштовна доставка при замовленні від 450 грн в Тернополі і 500 грн за містом.

Єдиною умовою для доставки страв додому чи на офіс є мінімальне замовлення – 200 грн по місту та 300 – за місто.

Не відмовляйте собі в смачному, ніжному й солодкому десерті, адже це гарантія гарного настрою на цілий день. Замовляйте найкращі десерти у закладах Файного міста!

Наступна стаття >Наступна стаття