НОВИНКИ від Клубу Файного │ Огляд оновленого меню

2020-12-29

Кожного сезону ми додаємо нові позиції, щоб потішити своїх гостей смачними стравами! Не виключенням є КЛУБ Файного Міста, меню якого також оновлюється і доповнюється. У цьому закладі ми пропонуємо європейську ф’южн кухню, що здатна догодити і вразити найвибагливішого гурмана. Запрошуємо скуштувати наші новинки!

 

Нові страви європейської кухні: що пропонує КЛУБ Файного Міста?

Ми обожнюємо страви європейської кухні, адже вони мають врівноважену і збалансовану рецептуру без надмірних акцентів, тому нею смакують майже всі. Це універсальна кухня, що ідеально підходить для кожного прийому їжі протягом дня. Що з нових страв радимо замовити: 

  • Меню ресторану європейської кухні часто доповнюється стравами, приготованими на грилі. Так смачніше і корисніше! Скуштуйте наше курча-гриль, яке подаємо з кукурудзою та соусом!
  • Гавайський сет — ситна страва на велику компанію. На блюді креветки тигрові, кукурудза, курча, картопля, ананас — все приготоване на грилі! До цієї смакоти подаємо кілька соусів.
  • У Клубі європейська кухня ф’южн, тому поєднує у собі традиції різних країн, зокрема і нашої. Спробуйте нашу нову гарячу страву — банош з бринзою та беконом, яку супроводжує соус з трьох видів грибів!
  • У нас не тільки смачна, але й корисна європейська кухня! Меню Клубу Файного пропонує салат з тунцем — ніжну рибку ідеально доповнюють оливки, кунжут, айсберг, перепелине яйце, а про інші інгредієнти не скажемо, краще приходьте до нас і скуштуйте самі! Також замовте наш салат з лососем і кіноа!
  • У КЛУБІ Файного меню сніданків різноманітне. У нас є страви на будь-який смак. Суперкорисні — веган вівсянка на кокосовому молоці та каша з горіхами і фруктами. Солодкі — шоко-круасан, сирники у карамелі, налисники з сиром. Клубні сети — величезний дерун + бекон + яєшня, англійський сніданок тощо.

Ці та інші блюда європейської кухні з оновленого меню можете знайти на нашому сайті! Запрошуємо до нашого ресторану: вул. Шевченка, 23! Ми смачно нагодуємо як великі компанії друзів чи родин, так і закоханих пар або поодиноких гурманів.

 

Смачна кухня у м. Тернопіль з доставкою від КЛУБУ Файного Міста!

Якщо бракує часу на відвідування закладу або не хочете ходити кудись через пандемію, смачна кухня у м. Тернопіль сама приїде до Вас! Ми доставляємо страви на офіси і до дому:

  1. Мінімальне замовлення лише 200 грн, якщо замовляєте доставлення по місту. І 300 грн, якщо за межі міста. За самовивіз мінімального чека немає!
  2. Вартість послуг кур’єра 30 грн по Тернополю, і 50 грн для заміських доставлянь!
  3. Де поїсти у Тернополі о пізній годині в умовах карантину і щоб не готувати все самому? Замовляйте доставку! При купівлі на суму від 450 грн доставляємо БЕЗКОШТОВНО! Для заміських територій покупка має бути від 500 грн!

Робіть замовлення на сайті чи у нашому застосунку. Смачного, і до зустрічі у КЛУБІ!

Наступна стаття >Наступна стаття