НОВИНКА від мережі ресторанів Файного Міста│ Фуршет — Тернопіль

2021-02-24

Як влаштувати затишне свято, вечірку чи корпоратив, щоб кожен залишився задоволеним? Подбайте про гастрономічну сторону заходу, і для цього не обов’язково готувати щось власноруч чи відвідувати ресторан. Пропонуємо замовити фуршет у м. Тернопіль! Це найкращий спосіб нагодувати велику кількість людей і водночас подбати про те, щоб вони могли вільно пересуватися і спілкуватися одне з одним.

 

“Файний” фуршет: доставка та організація свята від нашої мережі закладів!

Захід у форматі фуршету передбачає наявність різноманітних страв невеликих порцій. Страви на фуршетному столі зазвичай оригінальні, цікаві за смаком і подачею, розраховані на “один кусь”. Тобто, гості стоять, ласують їжею і напоями, паралельно спілкуються з іншими — тут головне атмосфера і невимушеність! У нас Ви можете замовити фуршет. Доставка страв і за необхідності супровід нашої команди зроблять захід приємним і безтурботним!Замовити фуршет - Тернопіль

Фуршети маю кілька особливостей:

  • Малі порції, різноманіття та оригінальність блюд. Ваш захід буде особливим, а надто, якщо візьметься за фуршет Файне Місто! Наші талановиті і вправні кухарі втілять будь-які гастрономічні забаганки.
  • Зручне розміщення столів вздовж стін чи у центрі. Це забезпечує вільне пересування залою/територією.
  • Весільна урочистість, вечірка, родинне чи дитяче свято, корпоратив з колегами, конференція абощо — фуршет у м. Тернопіль можна влаштувати у потрібній Вам локації, з будь-якого приводу і відповідної тематики.

Фуршетне застілля, у першу чергу, це не про їжу, а невимушене спілкування, знайомство з іншими людьми, атмосфера. Однак, смачна їжа та напої сприяють цьому якнайкраще! Мережею ресторанів Файного Міста здійснюється доставка фуршетів по м. Тернопіль. Які ще послуги пропонуємо:

  1. Приготування страв з готового меню або ж формування нового з урахуванням Ваших побажань.
  2. Доставка страв та алкоголю, сервірування столів.
  3. Професійний супровід нашої команди, кейтеринг у Тернополі від Файного — гарантія Вашого спокою і вдалого свята!
  4. Допомога з організацією, розсаджуванням гостей абощо.
  5. Організація фуршету та виїзного свята за будь-якої пори року, погоди і будь-де.

Ми допоможемо влаштувати легке і веселе свято — обирайте “Файний” фуршет! Заказ радимо робити завчасно, щоб у нас була можливість продумати кожну дрібницю та ідеально підготуватися до заходу.

 

Як замовити у місті Тернопіль фуршет? Сім’я ресторанів Файного Міста допоможе з усім!

Залишайте свою заявку щодо організації свята в одному із наших закладів. Адреси кожного з ресторанів можна знайти на сайті. Або зателефонуйте за цими номерами: 098-055-77-11; 068-055-77-11. На вартість послуги впливає, чи у місті Тернопіль фуршет проходитиме або ж на заміській території, обсяг і складність меню, чи потрібен кейтеринг тощо. Всі деталі будуть завчасно обговорені з нашим адміністратором.

Наступна стаття >Наступна стаття