НОВИНКА від Сім’ї ресторанів Файного Міста — Drinks Delivery

2021-01-05

Який рецепт ідеального застілля на новорічні свята? Дружня компанія, гарний настрій, красива ялинка, смачні страви і алкогольні напої. Напередодні Нового року і Різдва клопотів завжди повно, треба приготувати подарунки рідним, причепурити оселю, подбати про святковий стіл.

Для того, щоб зустрічати 2021 на позитиві і мати сили на вечірку, радимо скористатися послугами доставляння страв, а мережа Файного ще й пропонує купити алкогольні напої через нашу доставку! Робіть замовлення на сайті або через офіційний застосунок Faine Misto. Це заощадить Ваш час і сили на приготування до свят!

 

Доставка алкоголю від Файного: let’s drink, the party begins!

Наша доставка алкоголю допоможе Вам спокійно підготуватися до свята без зайвої метушні! Новий рік і Різдво можна зустріти з чудовим настроєм, якщо завчасно попіклуватися про святковий стіл. Залиште походи у магазини з нескінченними чергами і порожніми полицями у минулому, Файне доставить напої прямо до Вашого дому!

У нашому алкоменю є популярні спиртні напої, які часто обирають на новорічне застілля: бурбон, ром, віскі, горілка. Також у наявності просеко і біле напівсолодке ігристе, текіла, джин, бренді. Окрім готових напоїв мережа ресторанів Файного пропонує коктейльні набори:

  • Gordons/ Johnnie Walker + швепс.
  • Espolon Blanco + сангріта нашого виробництва.
  • Captain Morgan + швепс/кока-кола.
  • Bell's + кола.
  • “Перша гільдія”/“Козацька рада” + сік.
  • Bulleit + кола.
  • Метаха + кола.
  • Mionetto + апероль.

Ми пропонуємо найпопулярніші види алкогольних напоїв, які неодмінно зроблять Ваше свято веселим і незабутнім! Готуйте смачні та прості коктейлі у себе вдома, з Файним вечірка пройде на рівні! Чому спиртні напої купити вигідно у нас:

  1. Ніяких черг у магазинах, а в умовах карантину це дуже важливо!
  2. Заощаджуйте час, плануйте вечірки на ізі!
  3. Все привеземо до будинку, не треба носити тяжкі торби!

Сім’я ресторанів Файного Міста пропонує замовити не лише міцний і легкий алкоголь на будь-який смак, але й смачні страви до Вашого святкового застілля! Нехай кожне Ваше свято буде безтурботним і веселим! Для коктейлів радимо завчасно приготувати лід, тоді вони матимуть бездоганний смак і правильну подачу!

 

Доставка алкоголю по м. Тернопіль і за його межі від Сім’ї ресторанів Файного Міста!

У Файному доставка алкоголю по м. Тернопіль можлива при замовленні від 200 грн, за межі міста — 300 грн. За самовивіз мінімальний чек не нараховується, можна від будь-якої суми. Наші кур’єри чемні, пунктуальні та обережні, ми дбаємо про Ваше здоров’я!

Вартість послуг кур’єра складає 30 грн, за межі Тернополя — 50 грн. На алкоголь доставка також є безкоштовна, як і на їжу, за умови купівлі від 450 грн (для тернополян) і від 500 грн для мешканців заміських територій. Файне Місто вітає Вас з прийдешніми святами!

Наступна стаття >Наступна стаття