НОВИНКА! - Осіннє меню в ресторані Na nebi

2020-10-12

Щоб відчути осінь на повну та насолодитися нею, саме час куштувати сезонні страви осені. Сезонні продукти завжди найкорисніші, а осінь ще й багата на різні смачні фрукти, овочі та гриби. В них повно вітамінів та мікроелементів, які збагатять ваш імунітет на всю осінь та зиму.

А спеціально для своїх гостей ресторан На Небі Тернопіль підготував новинку – сезонне меню зі смачних осінніх страв.

 

Неймовірно смачно: Осіннє меню від ресторану української кухні NA NEBI

 

Меню ресторану української кухні На Небі поповнилося новими, неймовірно смачними стравами, і ви просто мусите їх спробувати, доки вони актуальні. Тут і закуски, і суп, і салати, з усіма дарами осені – гарбузом, грибами, зеленню.

Що ж нового пропонує На Небі меню? 

  • Карпачо з язика під снігом з пармезану.
  • Салат з телятиною та сиром дор блю.
  • Осінній гарбузовий крем-суп.
  • Картопля смажена з білими грибами.
  • Паста з лісовими грибами під руколою та пармезаном.
  • Філе міньйон на гарбузовому пюре з соусом дор блю.
  • Шатобріан з сирним соусом, запеченим у гарбузі.
  • Магічний гриб.

Також ресторан На Небі Тернопіль меню пропонує вам гарячі сезонні коктейлі, які зігріють в прохолодний осінній день.

  • Ягідний глінтвейн.
  • Молочний пунш.
  • Карпатський збитень.
  • П’янка обліпиха.

Ресторан На Небі – це українська кухня в нашій, оригінальній подачі. Рецепти української кухні в нашому меню адаптовані під сучасність та власну подачу. Ми завжди готові вас смачно годувати та дивувати смаковими поєднаннями та гастрономічними новинками і завжди раді нашим гостям.

 

Ресторан На Небі – чудова атмосфера та смачна кухня Тернопіль

 

Меню ресторану На Небі дуже різноманітне, ми стараємось догодити усім. У нас є страви для вегетаріанців і фанатів м’яса, меню для діток, а також комплексні обіди. Якщо запитаєте, де в місті Тернопіль смачно поїсти, то це точно На Небі!

Але й окрім смачних та цікавих страв, ресторан має ще безліч переваг:

  1. Сучасний інтер’єр в українському стилі, який поєднує в собі традиційність та новітні тренди. В просторому інтер’єрі закладу багато дерева й зелені, ґонтова оздоба на стінах й незвичні двометрові світильники з лози.
  2. Незабутні краєвиди, що відкриваються з великих панорамних вікон і балкону ресторану. Заклад На Небі знаходиться на верхньому поверсі 6-поверхового будинку в самому центрі Тернополя, тож вид на місто тут просто шикарний, і це безперечно є однієї з родзинок ресторану.
  3. Відкрита для відвідувачів кухня, що є традицією ресторанів Сім’ї Файного міста. Просто посеред залу стоїть гриль з латунним куполом. І кожен може спостерігати за приготуванням страв.
  4. Привітний та професійний персонал, ввічливі офіціанти, що завжди раді допомогти з вибором страви і напою до неї.
  5. Приємна й затишна атмосфера, в якій комфортно почуваєшся та можна повністю відпочити.

    Ресторан На Небі – це не просто сучасна українська кухня Тернопіль. Це місце, де приємно зібратися з друзями, сім’єю чи коханою людиною за смачним обідом чи вечерею, а також святкувати невеличкі особливі події – хрестини, дні народження, річниці. Ну а в холодні та дощові дні запрошуємо вас завітати на наші сезонні страви та напої.

Наступна стаття >Наступна стаття