Мексиканські десерти від Noname

2020-12-29

Мексика відома не лише гостро-пікантними стравами, такими як фахітос, кесадилья, тако чи буріто. Ця країна є батьківщиною шоколаду, тут також люблять солоденьке! Пікантність, проста рецептура — основні особливості мексиканської кухні, а шоколад з дрібкою червоного перцю є візитівкою мексиканських смаколиків! Мексиканці обожнюють варене згущене молоко, випічку зі заварного тіста. Солодощі калорійні, однак дуже смачні!

 

Десерти мексиканської кухні у ресторані Noname: чим пригощаємо?

 

Чомусь десерти мексиканської кухні не мають такої популярності, як її основні страви і закуски, а даремно. Однозначно треба скуштувати чурос (чуро). Це випічка із заварного тіста, яку обсмажують і посипають цукром або цукровою пудрою. У розрізі вона має форму кільця, подеколи багатокінцевої зірки.

Інколи чурос називають іспанськими пончиками, до речі, ці традиційні мексиканські десерти дуже популярні в Іспанії, Латинській Америці, на півдні США, Португалії. Вони можуть бути залиті шоколадною глазур’ю, мати начинку з крему або порожніми з цукровою присипкою. У нашому ресторані Ви можете скуштувати чурос з карамельним соусом і ніжним сирним кремом. Наші кухарі готують їх за класичною рецептурою із заварного тіста.

Бунюелос — мексиканські солодощі, які ми також пропонуємо скуштувати у нашому ресторані. Їх називають пиріжками або пончиками. Солодкі пухкі кульки готують у фритюрі, і ще гарячими поливають солодким сиропом, шоколадом або цукром. Можуть бути просто з дріжджового тіста або з начинкою. У Нонаме подаємо бунюелос з цукровою пудрою та згущеним молоком. Такі пончики мексиканці готують на Різдво, вони ще є важливою частиною стрітфуду в Мексиці та Іспанії.

Окрім того, у закладі можна замовити лаймовий чізкейк, фондан з морозивом, морозиво з солоною карамеллю, тобто все те, що так обожнюють мексиканці! Ці блюда мають збалансований смак, на противагу солодким інгредієнтам холодне морозиво, лайм чи несолодка карамель. До наших ласощів можемо запропонувати чималий вибір смачних алкогольних і безалкогольних напоїв!

 

Мексиканські десерти з доставкою до дому: смачно, швидко і безпечно!

 

Запрошуємо скуштувати мексиканські десерти у самому центрі Тернополя! Чекаємо на Вас за адресою: вул. Олени Кульчицької, 2-А. Ви можете замовити завчасно страви і забрати їх самостійно, для самовивозу немає мінімальної суми купівлі. Також у нашій мережі ресторанів працює доставлення:

  • Мінімальна сума замовлення 200 грн (якщо мешкаєте у Тернополі) і 300 грн (якщо проживаєте за містом).
  • Національні мексиканські десерти та інші страви доставляємо БЕЗКОШТОВНО при замовленні на суму від 450 грн (для тернополян) і від 500 грн (за межі міста).
  • За інших умов вартість послуг кур’єра складає 30 грн по Тернополю і 50 грн для доставлянь за місто.

Наша доставка працює швидко і злагоджено, ми дбаємо про безпеку своїх гостей, навіть якщо вони обідатимуть вдома або на офісі! Тепер Ви можете де завгодно насолодитися мексиканською кухнею: десерти, перші та основні страви, закуски. Робіть замовлення на сайті або через наш офіційний застосунок для мобільного Faine Misto!

Нагадуємо, що у нас також можлива доставка алкоголю. Невдовзі починають новорічні свята, тому варто завчасно подбати про веселощі і смачний стіл без турбот! Сім’я ресторанів Файного Міста допоможе Вам з цим!

Наступна стаття >Наступна стаття