Мексиканська їжа – гастрономічний тренд

2020-11-10

Національна кухня Мексики вже давно стала світовим трендом. Мексиканські кафе, бари та ресторани користуються популярністю в усьому світі, і тепер Тернопіль також може похвалитися закладом, де смачна мексиканська кухня. Бар Noname – це мексиканський заклад в м. Тернопіль, де можна спробувати найпопулярніші блюда Мексики – від такос до солодких чуррос.

 

Найпопулярніші страви мексиканської кухні

Кухня Мексики – настільки ж яскрава, кольорова та різноманітна, як і сама країна. Це якраз той випадок, коли в національних стравах відображається менталітет та дух народу. Вона яскрава, пристрасна і неповторна.

Традиційна мексиканська кухня має безліч рецептів, а ми вам розповімо про найпопулярніші її страви, які можна спробувати в Нонаме Тернопіль.

  • Мексиканське буріто – своєрідний варіант шаурми. В пшеничну паляничку загортають начинку з м'ясного фаршу, квасолі, дрібно рубаних овочів, соусів авокадо або сальси, посипають вміст сиром, приправляють сметаною. Начинка змінюється в залежності від вибраного рецепту. Готують і вегетаріанські та м'ясні буріто. В барі Нонаме ви можете замовити буріто з куркою, або з телятиною.

  • Енчілада. Тут використовують тонку кукурудзяну паляницю, в яку загортають начинку і соуси і запікають. В Noname Тернопіль меню ви знайдете енчілада з квасолею, куркою, сметаною, сиром та халапеньйо.

  • Фахітас - обсмажене тонкими смужками м'ясо з овочами. У глибокій сковороді смажать все інгредієнти разом, додають туди сметану, сальсу, гуакамоле. Спробуйте фахітас з куркою або телятиною в Нонаме.

  • Начос – тонко нарізані шматочки тортильї, обсмажені до стану чіпсів. Одна з найпопулярніших закусок. Кукурудзяні чіпси начос готують зі сметаною і сиром, сальсою і соусом чилі, куркою і свининою. В Нонаме барі ви можете замовити чіпси начос із гуакамоле або ж велике плато чіпсів начос з куркою та сиром.

  • Мексиканський такос – коржик тортилья, у який кладеться різноманітна начинка. Від усіх інших схожих страв відрізняється манерою подачі. Свіжий корж укладають на тарілки, а зверху кладуть смажене на грилі м'ясо, цибулю, ковбаски чорізо, соуси і спеції, сир. В Нонаме є великий вибір такос: з куркою, з креветками, з телятиною, тріо різних такос, а також запечені овочеві такос і запечений такос з рваною свининою та сиром.

  • Мексиканські супи - завжди густі і пряні, готуються з м'ясом або квасолею. В закладі Noname ви можете спробувати такі супи: бульйон по-мексиканськи, суп з креветками, альбондігас.

 

Замовляй додому! - Доставки їжі з закладу Noname

Пікантні та оригінальні страви мексиканської кухні ви можете не лише спробувати в Нонаме барі, а також замовити на доставку.

Замовити можна онлайн – на сайті, чи в мобільному додатку, або по телефону.

Деталі доставки:

  • Доставляємо по Тернополю при замовленні на суму від 200 грн., та за місто при замовленні від 300 грн.
  • Вартість доставки по місту – 30 грн., а за місто – 50 грн.
  • Безкоштовна доставка по Тернополю – при замовленні страв від 450 грн., а за межі міста – від 500 грн.
  • Можна забрати страви просто в закладі, тоді мінімальної вартості замовлення немає.
  • Зробити замовлення на доставку можна до 23.00 години щодня.

Бар Нонаме – це смачна мексиканська кухня Тернопіль. Замовляйте страви на доставку і спробуйте Мексику на смак уже сьогодні!

Наступна стаття >Наступна стаття