Комплексний обід для офісних працівників

2020-10-09

Бізнес ланчі насправді існують вже багато років. Просто раніше їх називали комплексними обідами. Так, працівники в обідній час могли прийти в кафе чи столову і обрати собі з наявних страв такий комплекс, який душа і шлунок бажають. Відколи з’явилося поняття «бізнес», з’явилися і «бізнес ланчі» - готова підбірка гарячих страв і закусок чи салатів, якими можна смачно та ситно пообідати.

 

Бізнес ланчі, якими вони мають бути?

 

Всі відомо, що їжа з фаст-фудів і перекуси із магазину не найкращим чином впливають на наше здоров’я, енергію, нсатрій і продуктивність. Та, насправді, страви з дешевих закладів харчування, приготовлені не найкращим чином і точно з не найкращих продуктів, шкодять не менше. Тому комплексні обіди краще обирати не з принципу «що ближче до офісу», а зважати на якість страви, і як наслідок – якість свого здоров’я. Тим більше, що зараз з цим проблем немає, але можна просто замовити бізнес ланч з доставкоюДе замовити комплексні обіди в Тернополі?

Який має бути повноцінний та корисний бізнес ланч?

  • комплексний обід має складатися із різноманітних страв, і обов’язково включати в себе овочі;
  • кафе чи ресторан має мати хорошу репутацію закладу із якісною їжею;
  • страви мають бути не лише смачні, а й корисні;
  • краще, коли є вибір з декількох варіантів комплексів, щоб можна було обирати до смаку, і щодня щось різне.

Не варто розмінюватися на дрібниці і економити на харчуванні, адже в результаті ви тільки втратите.

Навіть, якщо часу на обід у вас є зовсім небагато, і немає як відвідати заклад, то є доставка комплексних обідів, тож завжди варто харчуватися правильно і смачно.

 

Смачні та ситні комплексні обіди на доставку - NA NEBI

 

Комплексні обіди в м. Тернопіль є в асортименті в сучасному ресторані української кухні На Небі. Тут справді смачна, ситна та корисна їжа, якісні та свіжі продукти і великі порції.

Комплексні обіди меню має такі варіанти:

  • Сет бограч. Окрім смачного й ароматного супу бограч із сметаною, ви також зможете насолодитися ситним біфштексом з картопляним пюре та грибним соусом з шампіньйонів, також до комплексу входять смажене яйце і салат з помідорами та бринзою.
  • Сет бульйон. На перше - бульйон із м'ясом перепілочки з пиріжком із грибами, а також банош із бринзою, беконом та курячим філе гриль. До комплексу ще входить салат Цезар з куркою.
  • Сет борщ. Захотілося автентичних українських страв? То цей бізнес ланч саме для вас. Запашний червоний борщ з копченим свинним ребром, сметаною, салом та цибулевим хлібом, а також вареники з картоплею і легкий овочевий салат з лимонною заправкою.

Ресторан На небі Тернопіль доставляє комплексні обіди по всьому місту, і навіть за його межі. До того ж доставка обідів в м. Тернопіль абсолютно безкоштовна! Вартість доставки за місто – 50 грн.

Єдина умова доставки, замовлення від 200 грн, якщо замовляєте в Тернополі, і від 300 грн, якщо кур’єр буде їхати за місто.

Зробити замовлення на обіди Тернопіль можна як онлайн – через сайт чи мобільний додаток, так і по телефону.

Комплексні обіди Тернопіль доставка від На Небі має ряд переваг:

  1. якісні та свіжі інгредієнти;
  2. смачні та ситні страви, великі порції;
  3. зручна й швидка доставка;
  4. доступні ціни за найкращу якість.

Замовляйте бізнес ланчі в ресторані На Небі і оцініть усі переваги корисного й апетитного обіду, що заряджає енергією й хорошим настроєм на увесь день.

Наступна стаття >Наступна стаття