Хрестини: де провести ідеальне святкування?

2020-10-22

Хрещення дитини – одна з найбільш зворушливих та хвилюючих подій в житті усіх молодих батьків. Після таїнства хрещення у церкві зазвичай влаштовується перше свято для малюка. Звісно ж, хочеться, щоб все пройшло ідеально, і для цього варто подбати про хороший заклад. Подбайте, щоб замовити кращі ресторани Тернополя, аби бути впевненими, що все буде на вищому рівні. Так який же ресторан в Тернополі замовити для святкування хрестин?

 

Найкращі ресторани Тернополя: Який обрати для святкування?

Обираючи заклади Тернополя для святкування хрестин, варто зосередити увагу на ресторанах, які мають великий досвід в обслуговуванні таких урочистих заходів та готові забезпечити гостям сервіс на найвищому рівні.

В місті Тернопіль це ресторани Файного, зокрема NA NEBI, Young Party Restaurant і Jan Amor

Детальніше про переваги святкування у кожному з них:

  1. Сучасний ресторан української кухні На Небі – чудове місце для невеликих святкувань в родинному колі. Тут смачна кухня й великий вибір страв у меню, вгодити вдасться всім. Є, зокрема, страви на грилі, салати, оригінальні вареники, перші страви, смачні десерти. Також тут велика винна карта різноманітних вин Старого й Нового світу. В ресторані приємний дизайн, де багато дерев’яних елементів, зелені, світла та простору. А через панорамні вікна і з балкону відкривається шикарний вид на центр Тернополя, адже ресторан знаходиться на 6 поверсі будівлі в центрі міста.

  2. Ресторан азіатської кухні Young Party Restaurant. Відсвяткувати хрестини можна і тут, особливо, якщо у вас сучасна сім’я, яка любить азіатську кухню. Це буде дуже вдалим та оригінальним рішенням. В ЯНГу великий вибір паназіатських страв: суші, супи, салати, вок-меню, навіть десерти. Все неймовірно смачне, за унікальною власною рецептурою. Також тут приємна атмосфера, сучасний дизайн в темно-червоних кольорах і є лаундж-зона з комфортними м’якими диванчиками.

  3. Вишуканий ресторан Ян Амор – прекрасний вибір для хрестин. В ресторані дуже спокійно та затишно – те, що треба для святкування в сімейному колі з дітьми. Інтер’єр тут витончений та елегантний, але без зайвої розкоші, все просто, світло та гарно. В ресторані прекрасне обслуговування на вищому рівні, яким ви точно будете задоволені. А ще тут авторська французька кухня від професійних та талановитих кухарів. Також в Ян Аморі неймовірно смачні морепродукти і свіжі устриці, та велика колекція вин. Бармени та офіціанти знають всі тонкощі поєднання страв та вина, і обов’язково допоможуть вам у виборі.

 

Сім'я ресторанів Файного міста організує Ваше свято на вищому рівні!

Шукаєте заклади Тернополя для відпочинку чи святкування урочистих подій? Сім’я ресторанів Файного до ваших послуг! Наші ресторани в м. Тернопіль мають різноманітне направлення, концепції та різні кухні світу, тому кожен обере те, що йому більше до смаку і до душі.

Але є й те, що об’єднує усі ресторани мережі, адже недаремно вони такі популярні заклади Тернополя.

Чому варто проводити святкування саме у нас?

  • Приємна, затишна атмосфера, в якій ви точно почуватиметеся комфортно. Кожен гість для нас дуже бажаний і наша задача – створити максимально приємне середовище, щоб захотілося повернутися ще не раз.
  • Смачна кухня Тернопіль. Великий вибір в меню кожного закладу, різні кухні світу, унікальні авторські рецепти, ретельний підхід до добору інгредієнтів – усе це робить кухню наших закладів такою неповторною.
  • Відмінне обслуговування на найвищому рівні, ввічливі офіціанти, професіонали своєї справи.

Сім’я ресторанів Файного міста – це найкращі заклади Тернополя для святкування днів народжень, хрестин, річниць та інших ваших особливих подій. Адже обираючи наші ресторани, ви точно можете бути впевнені, що свято пройде якнайкраще.

Наступна стаття >Наступна стаття