Фуршет — сучасний формат будь-якого свята

2021-03-22

Який рецепт ідеального свята? Гості, смачне застілля, приємна музика і невимушена атмосфера. До цього сценарію не дуже пасують втомлені господарі, які хтозна-скільки провели часу на кухні, а потім чепурили оселю. І тут у нагоді буде фуршет на заказ, що полегшить організацію свята і зробить сам процес святкування приємнішим!

Якщо не хочете заморочуватися вдома і святкувати у ресторані у звичний спосіб, замовляйте фуршетні столи з оформленням вечірки. Приготування блюд та навіть обслуговування гостей можна покласти на професіоналів, а самим насолоджуватися святом!

Фуршет з доставкою та організація сучасного веселого свята! Чому це так зручно?

Фуршети ТернопільЗастілля у ресторані, де затісно і немає як вільно спілкуватися з усіма, а надто величезні столи вдома, вже не актуальні. Наразі популярності набуває фуршет з доставкою. Завдяки цьому можна влаштувати свято будь-де і з мінімальними клопотами. Такий формат не новий, але зараз набуває більшого попиту.

Фуршетні столи на день народження, весілля, хрестини чи на корпоратив ідеально підходять. Переваги очевидні:

  • Гості не “прив’язані” до столу, можуть вільно пересуватися залою або територією (якщо це за містом) і спілкуватися з усіма.
  • Фуршетні столи у місті Тернопіль — формат вечірок, що ще не приївся, він цікавий і зручний для вільного спілкування, танців.
  • Якщо хочете красиве свято без купи посуду, обирайте фуршетний стіл з оформленням, яке можна зробити у мінімалістичному і сучасному стилі.
  • Асортимент страв значно більший, до того ж меню оригінальніше.

Також можна замовити кейтеринг у Тернополі. У такому випадку Вам не лише привезуть страви, але й супроводжуватимуть свято протягом усього дня. Бармени, офіціанти та кухарі влаштують ресторанне обслуговування на будь-якій локації. А якщо замовити виїзний фуршет? Обрати для цього затишну галявину біля озера, наприклад, і у променях західного сонця у колі друзів і рідних гарно провести час.

Фуршет від Файне Місто — це чудова альтернатива звичним святкуванням. Тепер Вам не потрібно вести всіх своїх гостей, а на весіллі, до прикладу, їх зазвичай дуже багато, до ресторану. І тим паче, влаштовувати балаган удома! Ми все приготуємо і доставимо до потрібної локації у зазначений час. Наша команда організує фуршетні столи з оформленням, доставленням і навіть сервіс на місці, якщо у тому буде потреба.

Хочете замовити фуршет у місті Тернопіль? Сім’я ресторанів Файного Міста допоможе з цим!

Чому варто спробувати фуршет у Тернополі від нашої мережі? Ми маємо досвід в організації заходів подібного формату, і знаємо, як зробити Ваше свято особливим. А ще пропонуємо:

  • Професійний та привітний сервіс, супровід вечірки. Допоможемо зустріти і розсадити гостей за стіл, якщо мова про кейтерінг.
  • Пропонуємо оригінальне меню з кількох наших ресторанів, можемо розробити його персонально під Ваш захід.
  • Допоможемо влаштувати тематичну вечірку! На fainemisto.com можна ознайомитися зі стравами української, високої європейської, мексиканської, італійської та американської кухонь.

Якщо Ви зацікавлені в організації фуршетного столу чи хочете замовити кейтеринг від Файне Місто, зверніться до адміністратора у будь-якому нашому закладі. Або ж зателефонуйте за наступними номерами телефонів: 098-055-77-11 та 068-055-77-11. Ми врахуємо всі Ваші побажання й зробимо все на високому рівні!

Наступна стаття >Наступна стаття