Доставка їжі: які найпопулярніші страви серед тернополян?

2021-01-05

У 2020 році все пішло шкереберть, ледь не весь світ захопила пандемія коронавірусу. Карантин суттєво змінив життя кожного з нас, довелося змінити швидкий ритм життя на розміреність віддаленої роботи і навчання вдома. Заклади громадського харчування і дозвілля спочатку деякий час не працювали взагалі, потім почалися обмеження в їх роботі, а доставка їжі замінила нам звичні походи у ресторани і бари.

Сервіси з доставляння не тільки продуктів чи готових страв, але і різноманітних товарів побутового значення мали найбільший попит саме у 2020 році. У місті Тернопіль доставка їжі також була популярною послугою, а надто від закладів Файного, з якими тернополяни не хотіли розлучатися навіть на час карантину!

 

Підсумки року: огляд найпопулярніших страв на доставку у 2020

Ми пишаємося тим, що гості мережі Файне Місто залишилися з нами, і надавали перевагу саме стравам із наших закладів протягом усього року! Завдяки Вашій підтримці смачна кухня у м. Тернопіль була доступна кожному навіть під час затяжного карантину!

У меню наших закладів безліч смачних страв, але кілька з них мали особливий попит. Наш сервіс доставки їжі популярний серед тернополян, і ось які страви за 2020 рік замовляли найчастіше:

  • Прихильники сучасної української кухні у ресторані НА НЕБІ відкрили для себе наші комплексні обіди, що швидко стали популярними. Доставка їжі на офіс стала різноманітнішою — на перше гарбузовий крем-суп, бограч і борщик, на друге індичка з гарбузовим пюре та грибним соусом, цезар і салат з бринзою і помідорками... Окрема любов — наші страви-гриль, такі як каре ягняти, томлені ребра, філе сайди, овочі і коренеплоди гриль. NA NEBI також славиться своїми варениками, які стали нашим новим бестселером! Класичні з картоплею, оновлені двокольорові з домашнім сиром та унікальна пропозиція — з індичкою і фуа-гра!
  • Доставка їжі додому у багатьох асоціюється першочергово з азійською кухнею, і наш ЯНГ серед аналогічних закладів у Тернополі побив усі рекорди! Суші-сети стали беззаперечними фаворитами, вони дійсно такі смачні, що серед такого різноманіття важко обрати щось одне! Бест оф зе бест суп в Young Party Restaurant — Том Ям з креветкою. Як кажуть наші гості, він на смак точнісінько як у Таїланді, тому це Ваш персональний гастроквиток за кордон без потреби виїжджати за кордон. Wok-меню ЯНҐ також підкорило любителів паназійської кухні — локшина юмень з куркою та арахісом, рис по-сінгапурські і тайський з овочами, удон з морепродуктами/свининою — популярні замовлення їжі у м. Тернопіль серед вок-страв!

 

Наша мережа ресторанів не тільки не закрилася, як багато інших по всій Україні, але навіть з Вашою підтримкою розширилася! Цього року ми презентували Вам ресторан мексиканської кухні Нонаме, що має такий же темпераментний характер і безмежну гостинність, як і самі мексиканці. І хоча заклад відносно молодий, він швидко полюбився нашим постійним відвідувачам і привабив нових. Тако, салати, основні страви й десерти миттєво підкорили тернополян, що хотіли нових смаків і гастрономічних емоцій. Запечені тако і з рубленою телятиною, чилі-кон-карне, енчілада зі свининою, чурос — мексиканську замовити їжу у м. Тернопіль хотіли не тільки ті, що вже знайомі з цією кухнею, але й ті, хто не бував у Мексиці ніколи.

Пасаж Адлера 13 також не пас задніх, часто замовляли такі страви:

  • Бургери. Їх понад 10 видів, і кожен із них став улюбленцем тернополян. Вони мають оригінальний американський смак і подачу.
  • Нещодавно у Пасажі з’явилися сніданки, ми впевнені, що у новому році мешканці Тернополя гідно їх оцінять. Перші замовлення отримали безліч схильних відгуків, спробуйте і Ви!

 

Сім’я ресторанів Файного Міста має кілька легендарних закладів, що були так званими першопрохідцями, з них отримала розвиток уся наша мережа:

  • Паб Файне Місто. Такі гарячі страви як панський дерун з куркою та свининою є бестселерами не перший рік, а надто у 2020! Ситні і смачні страви для компанії — пивні та гриль-сети замовляли величезну кількість разів. Червоний борщ, сирна юшка з грибами, солянка і наш житній хлібчик тернополяни обожнювали замовляти на обід.
  • КЛУБ Файного став вірним супутником і постачальником усіх вечірок. Закуски до пива, сети на компанію часто замовляли з доставленням до дому, адже бари і паби нормально не працювали! Юшку з білих грибів тортеліні та сирний крем-суп обирали для смачного обіду в офісі і вдома, а салатом з тунцем і цезарем з пряною куркою і начос вечеряли ледь не кожного дня.

Надійна і швидка доставка їжі у Тернополі від Файне Місто виручала Вас протягом усього року, годувала на роботі, позбавляла мороки на кухні ввечері і допомагала організувати безтурботні вечірки. А Ви — підтримували нас у тяжкі карантинні часи, за що ми безмежно вдячні!

 

 

Доставка їжі у м. Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного Міста!

У новому 2021 році ми продовжимо працювати для Вас, і доставка їжі у м. Тернопіль від Файного буде доступною кожному й надалі! Насолоджуйтеся новорічними святами, а ми подбаємо про святковий стіл і навіть за алкогольне меню. Кілька слів про умови доставлення:

  1. Мінімальний чек для доставки кур’єром по місту має складати від 200 грн, за місто — від 300 грн. Якщо забиратимете страви самостійно, мінімальної суми замовлення немає.
  2. Безкоштовна доставка їжі по м. Тернопіль зі закладів НА НЕБІ та ЯНГ, за місто — 50 грн. З інших ресторанів по місту 30 грн і 50 грн для заміських територій.
  3. Безкоштовне доставлення по місту з інших закладів також можливе при купівлі на суму від 450 грн, і від 500 грн за межі міста.

Оглянути всі меню і зробити замовлення можна на сайті або через застосунок Faine Misto. Бережіть себе, замовляйте доставку на офіс і до дому! А ще Файне вітає Вас з прийдешніми святами: бажаємо міцного здоров’я, якомога більше хороших подій і смачних страв!

Наступна стаття >Наступна стаття