Доставка їжі від Файного │ Які бургери обирають наші гості?

2021-03-25

Пасаж Адлера 13 відомий не лише різноманітною алкогольною картою та авторськими коктейлями, а ще смачною кухнею! Саме тут Ви можете замовити бургер у місті Тернопіль, від якого зриває дах, а шлунок задоволено бурчить! У меню є безліч позицій оригінальних американських бургерів, некласичних без м’яса, страви-гриль та з цікавими доповненнями.

Які спробувати бургери у місті Тернопіль з доставкою від Пасаж Адлера 13?

Наші постійні гості вже мають своїх фаворитів, і як вони стверджують, найсмачніші бургери у Тернополі з доставкою від Файного! Ви можете насолодитися улюбленим смаком і скуштувати нові, не покидаючи власної оселі. Запрошуємо продегустувати топові бургери, що є улюбленцями серед тернополян:Доставка бургерів Тернопіль

  • Якщо зголодніли і хочеться чогось ситного і дуже смачного, замовляйте бургери з доставкою від Файного. Привеземо DOUBLE BURGER GRILL, з яким голод і поганий настрій не мають жодного шансу. Подвійна котлета з телятини та багато сиру — моцарелла ідеально поєднується з корнішоном та помідорками.
  • BLACK БАФФАЛО з телятиною. У місті Тернопіль доставка їжі від Файного все частіше отримує замовлення на чорні бургери, і от що ми приготували для Вас. Бекон, моцарела і синя цибулька складають чудовий тандем з котлетою з телятини та чорною булочкою. У сендвічі багато сиру, а рукола додає цікавих ноток.
  • Файна доставка бургерів у Тернополі знає, як здивувати найвибагливішого гурмана. Замовте наш TRUE BURGER з трюфельною ванною! Телятина XL, залита розплавленою моцарелою, американська гірчиця, соуси гриль та блю чіз — гастрономічний мінімалізм, від якого язика можна проковтнути, бо ж так смачно!
  • Сім’я ресторанів Файного Міста радить скуштувати ще один бургер з чорною булкою — УМАМІ. Котлету з телятини, чеддер і бекон, цибулю кріспі та айсберг гармонійно доповнюють соуси — баффало, азіатський, блю чіз, і щоб точно влучити у десятку, ще й солона карамель!

Замовити доставку їжі можна по місту та за його межі. Булки випікаємо самі, котлети супер м’ясні та приготовані зі свіжого м’яса. Завдяки цьому Ви можете насолоджуватися справжнім смаком страви, отримувати максимум задоволення від трапези!

Найсмачніша доставка їжі у місті Тернопіль: чому варто обрати бургери від ADLER PASSAGE 13?

Наша доставка їжі у місті Тернопіль дійсно має чималий попит серед тернополян. Ми завжди оперативно опрацьовуємо замовлення і своєчасно доставляємо їх до Вашого дому. Кілька додаткових переваг:

  • Великий вибір бургерів на будь-який смак. На fainemisto.com є сендвічі з індичкою, телятиною, тунцем, курочкою, овочеві.
  • Смачні додатки — картопля чи батат фрі на вибір + сирна і трюфельна ванна для любителів особливих смаків і багааатоо сиру!
  • Доставка їжі БЕЗКОШТОВНА при купівлі на суму від 450 грн (по місту) і від 500 грн (за межі Тернополя).

Обирайте смачні страви на сайті та через мобільний застосунок.

Наступна стаття >Наступна стаття