Доставка їжі: меню на День народження

2021-01-26

Не всі люблять годинами проводити час на кухні, навіть не кожна людина має на це банально часу та сили! А тут ще карантин, що зачиняє заклади громадського харчування... Невже доведеться забути про безтурботні свята? Аж ніяк, адже можна замовити їжу додому! Дозвольте собі на власний День народження відпочити та отримати максимум задоволення від святкування.

 

Яку замовити їжу на birthday party?

Для святкового меню ми пропонуємо чималий вибір страв різних кухонь світу. Ви можете влаштувати тематичну вечірку і замовити їжу, що ідеально доповнюватиме її. Кожен наш заклад здивує своїм розмаїттям страв:

  • Noname. Мексиканська темпераментна кухня. На компанію Сім’я ресторанів Файного Міста радить обрати асорті тапас (канапки); сет фахітас з асорті м’яса, овочами та кукурудзяними коржиками; або ж плато чипсів начос з куркою і сиром.
  • КЛУБ Файного Міста. Ф’южн кухня + italiano. Якщо хочете нагодувати усіх ситно і смачно, замовте гавайський сет або ж м’ясне плато гриль. Ці страви поєднують у собі ніжне і соковите м’ясо, овочі та кілька соусів, що ідеально доповнюють блюда.
  • Бар Пасаж Адлера. Для гамірної вечірки замовте бургери, вони у топі серед наших гостей. Бургер з грибами, стейком тунця, блек баффало, бургери з індичкою/телятиною/куркою + сирні ванни та картопля фрі. Доставка їжі до дому заощаджує час і дозволяє влаштувати вечірку у потрібному настрої!
  • Young. Паназійська кухня. На вечірку можна взяти готові набори ролів, наприклад, сет XXL або ж навіть PARTY SET XXXL — 3 кг суші для Вашої вечірки а-ля asian style!
  • Паб Файне Місто. Європейська кухня + величезний вибір закусок до хмільного. На застілля для дружньої компанії як варіант обрати панський гриль-сет. Тут і томлені реберця у медовій глазурі, куряче стегно, овочі-гриль, улюблена картопелька по-селянськи та стейк на кістці. Замовити їжу у м. Тернопіль від нашої мережі можна на свято будь-якого формату!
  • NA NEBI. Сучасна українська кухня + гриль-меню. Здивуйте себе і своїх гостей вишуканим шатобріаном з сирним соусом, запеченим у гарбузі, або ж рибним сетом на овочевій подушці.

Нагадуємо, що у нас також є доставка міцного алкоголю та коктейль-сетів! Замовлення їжі у м. Тернопіль від Faine Misto заощаджує час, допомагає безтурботно веселитися і смачно святкувати будь-де і будь-коли! Ми приймаємо замовлення до 21:20!

 

Доставка їжі у м. Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного Міста

Мінімальний чек для доставлення по місту лише 200 грн і 300 грн, якщо треба привезти пакунки за місто. Наша доставка їжі у м. Тернопіль працює кожного дня: замовляйте улюблені страви, і ми привеземо їх своєчасно до Вашої вечірки!

Зробити замовлення можна на сайті або у застосунку Файного. Це просто, легко і швидко! Нагадуємо, що з ресторану НА НЕБІ та ЯНГ діє безкоштовна доставка їжі у м. Тернопіль, з інших ресторанів також є фрі делівері при купівлі на суму від 450 грн!

Наступна стаття >Наступна стаття