Доставка їжі додому в один клік

2020-12-03

Уявіть, як зручно, якщо меню ваших улюблених ресторанів завжди у вас під рукою – де б ви не були: вдома, на роботі, чи просто на вулиці. Замовляти їжу тоді швидко і зручно, адже ви одразу бачите перелік страв, фото та склад страви. Щоб це було можливо, Сім'я ресторанів Файного міста розробила спеціальний мобільний додаток «Файне місто». Кожен може встановити його на свій телефон абсолютно безкоштовно та замовляти їжу в один клік. Так, сервіс доставки їжі став ще доступнішим та ще простішим.

 

Доставка їжі Тернопіль за допомогою мобільного додатку

За допомогою мобільного додатку «Файне місто» ви можете швидко та зручно замовляти страви із таких закладів:

  • Ресторан NA NEBI. Українські страви в сучасній інтерпретації, великий вибір страв із грилю, неймовірно смачних салатів та десертів.
  • Young Party Restaurant. Паназіатська кухня – WOK-меню, супи, салати, суші, роли та суші сети на будь-який смак.
  • Клуб Файного. Європейська, зокрема італійська кухня – паста, тортеліні, фетучіні, брускети. Також у Клубі Файного завжди є актуальне сезонне меню.
  • Паб Файне місто. Широкий вибір смачних та ситних страв по доступній ціні. Пательні з картоплею та м’ясом, панський дерун, супи, салати і закуски.
  • Бар Нонаме. Пікантна та яскрава мексиканська кухня. Великий вибір страв: такос, буріто, кесадилья, фахітас, мексиканські супи, салати та закуски.
  • Бар Пасаж Адлера 13. Пасаж пропонує американську та іспанську кухню. А ще тут найсмачніші бургери в Тернополі, яких в меню є більше десяти видів. Є бургери з телятиною, свининою, і з тунцем.

Перевагою доставки від Файного є ще й те, що в одному замовленні на одну доставку ви можете замовити їжу із різних закладів мережі. До прикладу, суші з ЯНГу та бургери із Пасажу.

 

Як замовити їжу додому за допомогою додатка Файне місто

Тепер їжа з доставкою додому – це ще простіше, ніж було. Зручний, мінімалістичний додаток дуже зрозумілий.

Ви обираєте заклад з переліку, тоді вам пропонуються різні види страв (наприклад: салати, супи, закуски, десерти), ви обираєте бажаний, а далі ознайомлюєтесь із списком страв, де є відразу фото, ціна та опис. Обираєте, що хочете, додаєте в корзину та вводите дані для доставки.

Єдина умова для доставки їжі з закладів Файного – замовлення від 200 грн. по місту та від 300 грн. за місто. Безкоштовна доставка їжі можлива при замовленні страв на суму від 450 грн. по Тернополю і від 500 грн. за межі міста.

Доставка їжі Тернопіль Файне місто – це:

  • смачні страви різноманітних кухонь світу;
  • великий вибір страв в меню кожного закладу;
  • свіжі та якісні інгредієнти;
  • зручне замовлення та оперативна доставка;
  • бездоганний не лише смак, а й вигляд страв, які доставляють у спеціальних контейнерах для готової продукції.

Їжа на доставку ще ніколи не була така смачна та доступна. Замовляйте через додаток «Файне місто» та оцініть усі переваги сучасних технологій у поєднанні з бездоганним сервісом!

Наступна стаття >Наступна стаття