Доставка їжі: Європа, Азія, Америка, Мексика прямо у вас на столі

2020-09-28

Як зробити так, щоб задовольнити смаки всіх членів родини, чи колег по роботі, замовивши одну доставку їжі? Все дуже просто - замовити їжу Тернопіль у закладах Сім’ї ресторанів Файного. В одній доставці можна замовити страви з шести закладів мережі, з абсолютно різною кухнею. Страви Європи, Азії, США, Мексики та традиційні українські страви – усе це можна замовити у нас. Навіщо щодня їсти одне й те ж саме, якщо можна вивчати різноманітні й оригінальні кухні світу разом з мережею Сім'я ресторанів Файного міста.

 

В якому закладі замовити доставку їжі?

 

Отож, яку кухню пропонує кожен наш заклад: 

  1. Паб Файне Місто. В закладі великий вибір м’ясних, рибних та овочевих страв європейської та української кухонь, до того ж дуже демократичні ціни. Ви можете замовити перші страви – борщ чи юшку, страви з грилю, різноманітні салати та закуски. Нещодавно меню оновилося і тепер ми готові радувати вас ще більше смачними та цікавими стравами. Файне місто доставка – це завжди ситно та вигідно.
  2. КЛУБ Файного. Клуб славиться, насамперед, своїми італійськими стравами – паста, тортеліні, фетучіні, карбонара, капрезе, брускети та салати. Ще в Клубі Файного смачні десерти і постійно нове сезонне меню. Також тут дуже великий вибір смачних та корисних сніданків, які також можна замовляти на доставку.
  3. Бар Пасаж Адлера 13. Найкращі бургери потрібно замовляти в Пасажі! Великий вибір соковитих, апетитних і неймовірно смачних бургерів, до яких в додаток іде картопля фрі, саме тут. А також інші страви американської, мексиканської та іспанської кухонь.
  4. NA NEBI. Страви української кухні в сучасній небанальній подачі, соковиті стейки та інші страви з грилю, а також збалансовані комплексні обіди – усе це можна замовити в ресторані На Небі. Також в ресторані є сніданки на доставку.
  5. Young Party Restaurant. Справжню азіатську кухню можна замовити саме тут. Супи, гарніри, салати і навіть десерти родом з Тайланду, Японії, Китаю, В’єтнаму є саме в ЯНГу. А ще ЯНГ доставка – це найсмачніші суші в Тернополі, і суші-сети на компанію.
  6. NONAME. Абсолютна новинка для Тернополя – заклад із мексиканською кухнею! Давно хотіли спробувати пікантну кухню Мексики – тепер це можливо: супи, салати, закуски і навіть мексиканські десерти є в барі Нонаме. Ми спілкуємося з шеф-кухарями з Мексики, переймаємо рецептуру та традиції їх кухні та адаптовуємо під наш формат. Однієї з фішок мексиканських страв є спеції, прянощі та соуси. Про це неможливо розповісти, це просто потрібно спробувати! До того ж уже діє Нонаме доставка їжі. Тож і оригінальна мексиканська кухня, доставка якої така ж зручна і швидка, як і з інших закладів, може бути сьогодні на вашому столі.

Замовити доставку їжі у Сім'ї ресторанів Файного міста - Завжди хороша ідея

Доставка їжі Тернопіль від закладів Файного здійснюється за умови замовлення на суму від 200 грн. Для замовлення страв за межі міста – від 300 грн.

Швидка й зручна доставка працює щодня до 23 години, до того з закладів ЯНГ та НА Небі діє безкоштовна доставка їжі по Тернополю, за місто вартість доставки з будь-якого закладу – 50 грн.

Замовлення їжі Тернопіль можна зробити в один зі зручних для вас способів:

  • по телефону;
  • просто на сайті;
  • через мобільний додаток.

Розширюйте свій гастрономічний кругозір, та замовляйте страви різних кухонь світу у закладах Файного!

Наступна стаття >Наступна стаття