Доставка від NONAME: пориньте у мексиканську культуру, не виходячи з дому!

2021-03-26

Традиції мексиканської кухні сягають сивої давнини, відображають всю колоритність і темпераментність характеру народу Мексики. Культура та національна самобутність мексиканців вплинули і на їх кухню. Вона дедалі більше стає популярною у всьому світі, зокрема в Україні. І поки пандемія та карантинні обмеження утримують від гастроподорожей, можна замовити їжу у місті Тернопіль за традиційними мексиканськими рецептами!

Чому cocina mexicana серед улюбленців гурманів у всьому світі, і навіть тернополян? Вона пікантна, гостра і багатогранна, а ще поєднує у собі іспанські та ацтецькі традиції. Меню Файного Міста охоплює навіть цю кухню, і у нашому ресторані Нонаме Ви можете обрати цікаві страви вже зараз!

Мексиканська їжа з доставкою від NONAME

В основі традиційних блюд багато кукурудзи та кукурудзяного борошна, з якого роблять коржики. Квасоля, перець чилі, курятина та яловичина, прянощі та спеції, томати, кабачки та авокадо, іДоставка їжі Тернопіль багато-багато соусу — ці продукти найчастіше використовуються для приготування страв. Яка мексиканська їжа з доставкою від Файного доступна до замовлення:

  • Буріто. Мексиканська відповідь шаурмі. Начинка складається з м’яса, рублених овочів, сальси та бобових. Загортається у пшеничний лаваш, що не проходив термічної обробки. Від нашого закладу доставка по місту Тернопіль привозить буріто овочевий, з телятиною, куркою та свининою.
  • Енчілада. Схожа на буріто, але тут вже кукурудзяний коржик, який запікають, попередньо гарно поливши гострим соусом та посипавши сиром. У Нонейм є енчілада з курочкою та свининою.
  • Кесадилья. Страва, що готується з двох коржиків тортильї. Всередині можуть бути овочі, сир, гриби та м’ясо. Коржики з начинкою смажать у фритюрі чи на пательні, завдяки чому розплавлений сир “з’єднує” два коржики між собою. Сім’я ресторанів Файного Міста пропонує скуштувати кесадилью з рубленою телятиною та куркою.
  • Фахітас. Смажене м’ясце з овочами, які доповнюють традиційні гуакамоле, сальса чи сметанка. Подача передбачає коржики, у які страву загортають. Ми пригощаємо фахітас з курочкою і телятиною, також є сет на двох або на одного дуже голодного гурмана.

Більше смачних національних страв Мексики у меню Noname! Тепер поринути у мексиканську гастрокультуру можна, не покидаючи власної оселі! Робіть замовлення на сайті чи у нашому застосунку!

Доставка їжі у місті Тернопіль: чому саме мережа ресторанів Файного Міста?

Ми доставляємо страви по місту при купівлі на суму від 200 грн, і за місто — від 300 грн! Вартість доставки 30 грн і 50 грн відповідно.

Переваги нашої доставки їжі у місті Тернопіль:

  • Смачне різноманітне меню, гарні порції.
  • Приємні ціни та швидке доставлення.
  • Безкоштовне доставлення від 450 грн і 500 грн (якщо до заміських територій).

Замовлення їжі у місті Тернопіль приймаємо до 22:20. ¡Buen provecho!

Наступна стаття >Наступна стаття