Де відсвяткувати День народження?

2020-10-16

День народження – дуже важливий та особливий день, святкування якого завжди хочеться зробити незабутнім та приємним. Як та з ким ви б не планували святкувати – з родиною, друзями, великою компанією, чи просто з коханою людиною, треба обрати справді хороші заклади для святкування дня народження. Це один із головних моментів, адже від цього залежить загальна атмосфера вашого свята. Які ж ресторани Тернополя для дня народження обрати?

 

 

Найкращі заклади Тернополя для святкування дня народження

Одні з найбільш важливих критеріїв при виборі місця святкування – це, звісно, хороша кухня, затишна атмосфера і приємний персонал. Найкращі ресторани Тернополя, які відповідають цим вимогам, це заклади Сім’ї ресторанів Файного міста. Обираючи їх, ви точно будете впевнені, що свято вдасться і все пройде на найвищому рівні.

Вибір конкретного закладу залежить від того, з ким ви святкуєте, і що очікуєте від свята.

Тож, розберемося, кому які заклади для святкування в м. Тернопіль підійдуть.

 

1. Jan Amor. Вишуканий та затишний ресторан з авторською кухнею чудово пасуватиме для святкування в невеликому сімейному колі, або для романтичного свята із коханою людиною. Він підійде усім, хто цінує спокійний та приємний відпочинок, витонченість та елегантність. 

Які ще переваги закладу Ян Амор?Заклад в Тернополі для святкування Дня народження

  • Відкрита кухня, тож спостереження за приготуванням страв може стати ще однією родзинкою вашого святкування.
  • Відбірні морепродукти та найсмачніші устриці, які можна поєднати з вином, якого в ресторані величезний вибір. При потребі, офіціанти завжди допоможуть підібрати ідеальне поєднання, адже вони знайомі з мистецтвом фудпейрінгу.
  • Витончений інтер’єр, без надмірного шику. Проста елегантність – це про Ян Амор. В інтер’єрі панують спокійні, пастельні тона.
  • Професійні кухарі – справжні знавці своєї справи. Саме завдяки їм усі страви мають неперевершений смак та аромат.

 

2. NA NEBI. Чудовий вибір, щоб відсвяткувати день народження в компанії друзів та близьких. Це сучасний ресторан української кухні, який сподобається усім поколінням.

Чому варто зупинити свій вибір саме на ресторані На Небі?

  • Українська кухня в нетривіальній подачі. Цікава та смачна їжа, а також бездоганні страви-гриль, яких тут є великій вибір. Загалом меню дуже різноманітне, тож кожен знайде тут щось для себе.
  • Просторий зал, де багато дерева і зелені. Сучасний інтер’єр із цікавими плетеними з лози світильниками та ґонтовою оздобою на стінах.
  • Чарівний вид на центр Тернополя, що відкривається із великих панорамних вікон і балкону закладу.
  • Шикарна винна карта, яка дозволить підібрати ідеальне вино до кожної страви.

 

3. Young Party Restaurant. Ресторан азіатської кухні, який чудово підійде для веселого святкування в компанії друзів.

Чим цікавий ЯНГ?

  • Великий вибір справжніх азіатських страв, найсмачніші суші в Тернополі, різноманітні суші-сети на компанію.
  • Стильний інтер’єр у темних та червоних тонах, флуоресцентні вивіски та неонові лампи. Є зона із м’якими зручними диванчиками.
  • Барна карта, що крім інших традиційних і азіатських алкогольних напоїв, має великий вибір коктейлів та понад 50 позицій рому.
  • Лаундж-зона.

 

 

Святкуйте разом з нами! - Сім'я ресторанів Файного міста

Сім’я ресторанів Файного – це заклади в тернополі, які приємно відвідувати і до яких хочеться повертатися. Саме ці гарні ресторани в Тернополі варто обрати для святкування днів народжень та інших подій, адже це вірна гарантія того, що свято вдасться.

В чому ж секрет закладів? Все просто:

  • Смачна кухня, великий вибір різноманітних кухонь світу.
  • Приємна атмосфера, гарні та стильні інтер’єри, незмінний затишок та комфорт.
  • Привітний та професійний персонал.

Тож, якщо шукаєте в місті Тернопіль ресторани для відмічання особливих подій у вашому житті, Сім’я ресторанів Файного міста завжди найкращий вибір.

Наступна стаття >Наступна стаття