Grill & Wine від НА НЕБІ: 7 причин замовити страви гриль

2020-09-01

Гриль та вино – це концепція ресторану сучасної української кухні NA NEBI. Страви на грилі тут займають важливе місце в меню, і їх є досить великий вибір, так само як і вина. Винна карта представлена чудовими зразками вин Старого та Нового світу, а офіціанти радо допоможуть вам у виборі ідеального вина до соковитого стейку, птиці чи риби з грилю.

Замовлення їжі - Тернопіль: Чим корисні та чому варто замовляти страви гриль?

Мало хто може встояти перед мармуровою телятиною з хрумкою кірочкою, ніжним курячим філе, ароматним лососем чи запеченими овочами. Страви з грилю справді дуже смачні, але вони ще й дуже корисні.

Отож, 7 причин, чому варто замовляти страви гриль.

  1. Апетитні овочі гриль корисніші, ніж смажені, тушковані чи варені. Цей спосіб кулінарної обробки зберігає необхідні для людського організму антиоксиданти. Вони сповільнюють старіння і дозволяють довше почуватись молодим.
  2. Якщо ви стежити за фігурою, не варто відмовлятися від страв на грилі. Дієтичне м’ясо чи птиця після такої кулінарної обробки залишається соковитими та ніжними. Щоб досягнути цього неповторного смаку, продукти попередньо маринують. Цей спосіб приготування зберігає дієтичні якості риби чи м’яса і робить їх дуже апетитними.
  3. Якщо ви за правильне харчування, але не можете відмовитися від м’яса зі хрусткою скоринкою, обирайте страви гриль. Вони готуються без додавання масла чи олії, крім того, в процесі обробки розтоплюється частина власного жиру з м’яса.
  4. Соковиті рибні чи м’ясні стейки – це дуже корисно, оскільки в них зберігається максимальна кількість вітамінів і мікроелементів.
  5. Оскільки страви гриль самі по собі дуже ароматні, для їх приготування треба менше солі і спецій. Така обробка повніше розкриває природній смак м’яса, риби, птиці та овочів.
  6. Правильно приготовані на грилі страви мають хрумку скоринку. На відміну від смажених страв, тут скоринка тонка і не шкідлива.
  7. Приготування овочів, м’яса чи риби на грилі відбувається швидше, ніж при інший варіантах термообробки. Таким чином вдається зберегти максимум користі продуктів.

Огляд гриль меню ресторану української кухні НА НЕБІ

Ресторан На Небі Тернопіль – це не лише смачні й самобутньо-оригінальні страви української кухні. Тут ще й великий вибір в меню гриль страв. 

  • Філе курки гриль.
  • Стейк з телятини.
  • Каре баранини.
  • Лосось з фірмовим лимонно-шафрановим соусом.
  • Стейк свинний.
  • Філе індички гриль.
  • Ковбаски гриль.
  • Рібай із шашличним соусом.
  • Томлені ребра поросяти.
  • Шашлик свинний.
  • Каре телятини.
  • Перепілка гриль.
  • Сулугуні у листковому тісті, запечений на грилі.

Щоб поласувати апетитними стравами з гриль меню, завітайте до ресторану На Небі Тернопіль. Тут затишна атмосфера, приємний персонал, неймовірні краєвиди на Тернопіль та смачна українська кухня.

Також будь-які страви з На Небі меню можна замовити на доставку.

Доставка їжі по м. Тернопіль від ресторану На Небі абсолютно безкоштовна!

Якщо ви замовляєте страви за межі Тернополя, доставка коштуватиме 50 грн. Або також безкоштовно при замовленні від 500 грн.

Щоб оформити замовлення, достатньо просто обрати бажані страви на сайті чи в додатку, або подзвонити за телефонами доставки, вказаними на сайті.

Наступна стаття >Наступна стаття