5 причин відвідати Пасаж Адлера 13 - Ти захочеш спробувати все!

2020-06-24

Улюбленому закладу багатьох тернополян – бару Пасаж Адлера нещодавно виповнилося три роки! Нам самим важко повірити, що ось уже три роки ми робимо ексклюзивні коктейлі для своїх гостей та готуємо найкращі бургери та кесадилью. А, якщо ви ще не були в Пасажі, саме час відвідати цей чудовий заклад, і ми маємо 5 беззаперечних причин, чому це варто зробити вже найближчим часом.

 

Смачна їжа, унікальні коктейлі та неповторна атмосфера – це все Пасаж Адлера

 

Пасаж Адлера Тернопіль – це сучасний, стильний бар, де вчаться розрізняти алкоголь та правильно ним насолоджуватися. А ще тут смачна американська кухня.

Чому ще варто відвідати Пасаж?

  1. Велика алкогольна карта. Широкий вибір класичних та авторських алкогольних коктейлів, а також оригінальних настоянок на травах.
  2. Професійні бармени, які готові допомогти вам з вибором.
  3. Найсмачніші бургери в м. Тернопіль, вибір яких вражає.
  4. Неповторна та енергійна клубна атмосфера, цікавий стильний дизайн.
  5. Постійне оновлення меню смачними новинками. Якщо шукаєте в місті Тернопіль де смачно поїсти, то це однозначно Пасаж.

І саме нещодавно меню Пасаж Бар якраз доповнилося цікавими новинками. Що оригінального пропонує Пасаж?

  • Френч тост. Це неймовірно смачна булочка бріош з полуничним мусом на основі крем-сиру, солоною карамеллю та полуницею.
  • Bacon Sandwich. Та ж булочка бріош, але вже з солоним м’ясним доповненням. Зокрема, начинка містить шинку, бекон, сир чеддер, трюфельну пасту, соус блю чіз, а також до страви додається картопля фрі та сирна ванна.
  • Сирна ванна. Так, її можна замовити окремо до будь-якої страви. Ціла порція розплавленого тягучого сиру, який чудово доповнить ваше замовлення.
  • Premium Burger. Чорна булка, телятина XL, сир чеддер, гірчиця, соус блю чіз, соус гриль, беконовий джем та сирна ванна.
  • Breakfast Burger. Бургер, який чудово пасувати на сніданок, чи навіть на обід. Крафтова булка, соковита котлета з телятини, айсберг, помідори, сир чеддер, соус гриль, соус блю чіз, яйце і бекон.

Після затяжного карантину заклад нарешті повноцінно запрацював, тож ми чекаємо на вас!

 

Як оформити замовлення їжі Тернопіль

Замовити бургери чи інші страви, а також коктейлі та алкоголь з бару Пасаж Адлера 13 можна і на доставку.

Ось декілька нюансів щодо доставки:

  • Для замовлення доставки додому чи на офіс потрібно обрати страви на суму від 200 грн. А в разі, якщо доставка буде за місто, то на суму 300 грн.
  • Вартість послуги доставки – 30 грн. А при замовленні страв на суму від 450 грн по місту і 500 – за мсіто, доставка безкоштовна.
  • Оформити замовлення дуже просто, це можна зробити по телефону або онлайн – на сайті закладу чи з допомогою додатку на мобільний «Файне місто».

Зауважимо, що Сім'я ресторанів Файного Міста турбується про здоров’я своїх клієнтів, тому в даний час ми с особливо уважно ставимося до заходів безпеки. Зокрема, щодня перед початком робочого дня усі наші працівники вимірюють температуру, а працюють вони лише в захисних медичних масках та рукавичках.

Тож, якщо ви шукаєте в місті Тернопіль, куди піти поїсти, щоб було смачно, приємно та ще й безпечно, завітайте до Бару Пасаж та спробуйте наші цікаві новинки в меню.

Наступна стаття >Наступна стаття