5 причин скуштувати морепродукти в Jan Amor

2019-05-26

Поласувати делікатесами і пізнати смак життя – це про сімейний ресторан Jan Amor, в якому кухня набирає таких високих обертів, що хочеться насолоджуватися їжею нескінченно. Морепродукти здавна відомі своїми корисними властивостями, але багато хто недооцінює їх важливості, а дехто – боїться ласувати такими стравами влітку. Сім’я ресторанів Файного Міста готова довести Вам, чому варто скуштувати делікатеси у нашому витонченому закладі.

Ресторан високої кухні Jan Amor: перший заклад у Тернополі, що працює з морепродуктами преміум-класу!

 moreМи, єдиний заклад в Тернополі, який співпрацює з перевіреними постачальниками продуктів, які надають усі сертифікати якості. Свіжість морепродуктів також є пріоритетною для нас, адже смак страви можна бездоганно розкрити, працюючи тільки з висококласними інгредієнтами. Мережа ресторанів Файне Місто завжди піклується про свіжість, безпечність та якість кожної позиції.

Тихоокеанський тунець та французькі устриці закуповуємо в іноземних постачальників, ми не маємо заготовок – продукти привозять в обмеженій кількості, з урахуванням спроможності ресторану реалізовувати морепродукти у короткий термін. Жодні інші заклади Тернополя не мають таких привілей для своїх гостей – в цьому наша унікальність.

Сімейний відпочинок у ресторані Jan Amor: смак і розкіш, що не лишають байдужим

Висока європейська кухня представлена у меню Jan Amor для вашого сімейного відпочинку: тут ціле сплетіння різноманітних культур та смаків. Ми пропонуємо своє авторське бачення страв, довершуємо їх, формуємо культуру харчування у пересічних українців. 5 причин скуштувати морепродукти у нашому ресторані, адже саме вони є ексклюзивною компонентою закладу:

  1. Смачно. Це найголовніший критерій, через який кожна людина взагалі куштує страви. Наші гості задоволені – і це справжня нагорода для ресторану.
  2. Ексклюзивно. Як ми вже зазначали раніше, ресторани Тернополя співпрацюють більшою мірою з українськими постачальниками, але дійсно свіжий і корисний тихоокеанський тунець у Чорному морі не плаває, так само як і французькі устриці преміум-класу високої якості в Україні не придбати.
  3. Безпечно. Ми піклуємося про безпечність та екологічність продуктів, з яких готуємо, тому співпрацюємо з надійними постачальниками та маємо на руках усі відповідні сертифікати.
  4. Вишукано. Морепродукти у поєднанні з келихом ароматного вина дозволяють відчути смак життя, віддатися у полон розкоші та задоволення. Вина Старого і Нового світу з нашої винної шафи сподобаються гурманам.
  5. Корисно. Риба та молюски надзвичайно корисні для здоров’я людини, адже вони багаті на важливі вітаміни та мікроелементи.

Ян Армор – це ресторан у місті Тернопіль, що працює з преміум продуктами першої свіжості задля Вашої гастрономічної втіхи. Варто до цього переліку додати ще один пункт – естетика, адже правильна подача, оригінальне оформлення покращують апетит і приносять ще більше задоволення від трапези. Бронюйте столики на fainemisto.com та неодмінно скуштуйте заморських делікатесів у тернопільському ресторані Jan Amor!

Наступна стаття >Наступна стаття