5 правил ідеального бургера - Пасаж Адлера 13

2020-05-21

Правильний бургер із якісних інгредієнтів – це давно вже не фастфуд, це повноцінна ситна та смачна страва. Разом з тим, це така страва, на поїдання якої не потрібно багато часу, американська кухня багата на такі страви, адже країна живе швидкому темпі. Яким повинен бути ідеальний бургер, радить Бар Пасаж Адлера 13.

 

Що потрібно, аби зготувати найсмачніші бургери

Основне правило смачного бургера – це правильно підібрані якісні інгредієнти. Тож поговоримо детальніше про те, якими вони повинні бути.

  • М’ясо. 

Хороше м’ясо – це вже половина успіху. Адже це чи не найголовніший складник страви. З чого б не була котлета – зі свинини, телятини, курки чи індички – м’ясо має бути свіже й відбірне. Те ж саме стосується риби чи морепродуктів, якщо бургер готують із них.

  • Булочка.

Булка має бути м’яка і злегка підсмажена, але не суха. Щоб вона мала легку хрумкоту, а вологі овочі та соус не розмочували середину.

  • Соус.

Соус може бути будь-яким: барбекю, баффало, сирний, чілі, гриль, головне, щоб він був ідеально приготованим. Кетчуп з майонезом точно не підійде для довершеного смаку. А оригінальний соус – може бути тією самої родзинкою та секретом смаку.

  • Свіжі овочі та зелень.

Саме вони додадуть свіжості й соковитості вашому бургеру, але для цього вони мають бути свіжими й якісними. В’ялі помідори чи салат або тверде авокадо точно не додадуть бургеру смаку.

  • Апетитна подача.

Погодьтеся, це теж дуже важливо. Набагато приємніше їсти апетитний гарний бургер як з картинки, ніж сплющене казна-що, яке й близько не нагадує замовлену страву. Та й для інстаграм таке не сфотографуєш. В барі Пасаж Адлера Тернопіль завжди дбають про красиву подачу, як у закладі, так і на доставку.

 

Де замовити бургери з доставкою, зроблені по всіх канонах

Меню Пасаж Адлера має в переліку великий вибір бургерів на будь-який смак. Ми дотримуємося усіх вище перелічених правил для ідеального бургера, тому з гордістю та впевненістю можемо стверджувати, що у нас справді найсмачніші бургери у місті.

Чому ще варто замовляти бургери саме у нас?

Бургери з Бару Пасаж:

  1. Наші бургери дуже великі. Та ще й подаються із картоплею фрі або картоплею батат і соусом,виходить справді ситна страва.
  2. Ми завжди турбуємося про якість продуктів, тому в наших бургерах лише найкраще м’ясо, овочі та зелень.
  3. У нас є великий асортимент бургерів як з різним м’ясом, так і без нього. Наприклад, бургер зі стейком з тунця, або ж «Бургер італьяно» з моцарелою фрі, помідорами та руколою.
  4. Швидка й зручна доставка бургерів.

А от щодо останнього пункту, варто розповісти детальніше.

Замовити їжу додому з Пасажу можна щодня з 12 до 22 години. Для цього потрібно зробити замовлення на суму від 200 гривень. Вартість доставки – 30 гривень. Безкоштовна доставка їжі здійснюється при замовленні від 500 гривень.

Замовлення можна оформити онлайн – на нашому сайті або ж з допомогою мобільного додатку. А якщо ви вже скучили за нами так само, як ми за вами, то маємо для вас хорошу новину! У зв’язку з послабленням карантину від 12 травня, в Пасажі Адлера відкрита для відвідувачів літня тераса.

Усі заходи безпеки, необхідні для роботи, виконуються в повному обсязі, адже ми самі зацікавлені в безпеці наших гостей. Тож з радістю чекаємо вас у гості!

Наступна стаття >Наступна стаття