5 корисних страв з морепродуктів від ресторану Jan Amor

2019-05-26

Жителі переважної більшості регіонів України відчувають нестачу деяких вітамінів та корисних мікроелементів, закорема, йоду. Це пов’язано зі складом грунтів у країні. Можна вживати біодобавки. Проте, існує приємніший спосіб поповнити дефіцит життєво необхідних мікроелементів. Відвідайте рибний ресторан Jan Amor і скуштуйте страви з морепродуктів.

Креветки, мідії, водорості дуже корисні. Лікарі впевнені, що велика чисельність довгожителів у регіонах на морських узбережжях пов’язана саме з особливостями щоденного раціону. Ресторан в Тернополі пропонує можливість смачно поїсти і покращити здоров’я.

Jan Amor: меню з морепродуктів у бездоганному виконанні

 

moreКористь страв залежить від свіжості інгредієнтів. На український ринок морепродукти постачаються в замороженому та консервованому стані. Проте, лише незначна частина пропозицій відповідає сучасним стандартам.

Jan Amor використовує морепродукти та рибу бездоганної якості. Риба, креветки і мідії виловлюються в екологічно чистих водах. Під час заморозки постачальники дотримуються всіх технологічних вимог. Завдяки цьому морепродукти зберігають бездоганний смак, свіжість і корисні властивості.

Jan Amor – ресторан високої кухні. Кухарі готують страви за досконалами рецептами, що максимально розкривають унікальний смак кожного інгредієнта. Але це лише одне з завдань. Стандарти високої кухні ставлять перед фахівцями вимогу знайти кращі поєднання з овочами, спеціями та соусами. В меню ресторану допоміжні інгредієнти підсилюють корисну дію морепродуктів на організм.

Ян Амор: сучасний сервіс і домашній затишок

Смачна їжа повинна споживатися в комфортній атмосфері. Італійці, як ніхто вміють насолоджуватися життям. Вони впевнені, що важлива складова гарного обіду чи вечері – приємне спілкування з друзями та рідними. Ян Амор – сімейний ресторан. Тут створені ідеальні умови для спокійного відпочинку у колі найближчих людей.

Бажаєте відзначити особливу подію в своєму житті? Вишукані страви з морепродуктів, елітні вина і розкішні ласощі стануть чудовим вибором для частування гостей. Стильний дизайн залу в середземноморському стилі гармонійно доповнить особливу атмосферу. Ян Амор – ідеальний вибір для святкування заручин, весілля, ювілею чи корпоративної вечірки.

Вас зацікавили пропозиції ресторану? Замовте столик на сайті Jan Amor. На вас чекає приємне здивування рівнем сервісу і насолода вишуканими смаками страв з морепродуктів.

Наступна стаття >Наступна стаття