4 причини замовити суші на доставку від Сім'ї ресторанів Файного Міста

2019-11-15

 

Коли хочеться поїсти смачні суші вдома, виникає питання, а де їх замовити? Звичайно, є вибір між компаніями, які пропонують акції і ціни дня, але спробуйте зробити ставку на смак і оберіть справді найкращі суші в Тернополі – з ЯНГ. Оригінальний рецептура, особливі соуси, свіжа риба, багато начинки, – це те що можна назвати ідеалом!

 

Доставка суші Тернопіль: переваги, які вас переконають

sushiЗамовивши суші з доставкою додому у ресторані ЯНГ, ви точно зробите правильний вибір. І ось лише короткий перелік список причин, чому це так.

1. У нас лише справжні азійські рецепти, таких суші-ролів ви не знайдете більше ніде в Тернополі. Унікальна рецептура витримана в східних традиціях – наш шеф-кухар добре постарався, щоб перенести вас хоча б на якийсь час у загадкову Азію. Нестандартні поєднання і неймовірні соуси – це обов’язково потрібно спробувати!

2. Великі порції, як і у закладі. А також багато начинки і щедра порція соєвого соусу та імбиру. 

3. Тільки свіжі та якісні продукти. Ми турбуємося про якість наших продуктів, тож вона завжди на висоті. Для наших клієнтів ми готуємо тільки з свіжої риби та морепродуктів, найкращого сиру та овочів, тому наші суші такі смачні.

4. Швидка доставка. Не потрібно довго чекати на замовлення – наші кур’єри все доставлять в найкоротший час. До того ж суші матимуть ідеальний вигляд – не гірший, ніж при подачі страви в ресторані. Аби забезпечити не лише бездоганний смак, а й вигляд суші, наші кур’єри використовують спеціальні транспортувальні ємності.

 

Де замовити суші? – Звісно ж у YOUNG!

Чому замовити суші у місті Тернопіль найкраще у Party Restaurant YOUNG, ми уже розповіли. А тепер ознайомимо вас, як швидко та зручно зробити замовлення.

  • Подзвонивши за номерами, вказаними на сайті. Наші працівники з радістю допоможуть зробити вам вибір.

  • Скориставшись спеціально розробленим для цього безкоштовним додатком, попередньо скачавши його на свій смартфон.

  •  Обравши бажані позиції з меню на сайті закладу fainemisto.com/catalog/young. Там відразу ж можна ознайомитися з ціною та виглядом страви.

  • Зробивши замовлення особисто, вказавши потрібну адресу та час доставки.

Party Restaurant YOUNG здійснює доставку суші щодня, зробити замовлення суші в Тернопіль можна з 14:00 до 23:30 години. 

Щоб скористатися послугою доставки, сума в чеку має бути від 200 гривень в межах міста та 300 гривень, якщо замовляєте за межі міста. Вартість доставки - 30 гривень.

Безкоштовна доставка суші також можлива. Для цього сума замовлення має становити від 450 гривень по місту, та від 500 гривень за межі Тернополя. 

Скористайтеся доставкою суші від YOUNG, і ви більше не захочете замовляти де-інде!

Наступна стаття >Наступна стаття