34 відтінки «Пасажу Адлера 13»

2019-05-25

Не тільки «сірий колір» має свої відтінки: «Пасаж Адлера 13» вражає різнобарв’ям смаку напоїв та страв! Кожен коктейль, наливка, вино – будь-який напій має свій неповторний смак, який закарбовується у пам’яті та смакових рецепторах. Ви неодмінно маєте скуштувати кожну нашу алкогольну позицію, адже розмаїття та багатство коктейльної карти «Пасаж Адлера» неповторне та вражаюче.

 

Фірмові наливки та коктейлі від наймайстерніших барменів мережі «Файне Місто»!

  

34Наливки та авторські коктейлі у закладі «Пасаж Адлера» (Тернопіль) стали своєрідною візитівкою, фірмовим знаком мережі, адже про їх незрівняний смак та особливу подачу знає кожен тернополянин. Добра слава бару розповсюдилася навіть за межами міста, бо навіть туристи та подорожуючі з усієї країни бажають скуштувати напої з нашої коктейльної карти.

Чим викликана така шалена популярність? Сім’я ресторанів «Файного Міста» завжди прагне об’єднати навколо себе творчих, натхнених людей, які водночас є професіоналами своєї справи. «Пасаж», звісно, не став виключенням. Бармени закладу мають високий рівень майстерності та необмежену фантазію, що дозволяє їм створювати коктейлі та наливки дивовижного смаку. Численні всеукраїнські та міжнародні конкурси з майстерності у барменській справі не обходяться без фірмових напоїв від «Пасаж Адлера 13», що займають високі позиції та отримують схвальні оцінки від гуру світового рівня. Чи це не привід скуштувати коктейль чи наливку нашого виробництва? Ви неодмінно маєте розсмакувати кожен із 34 відтінків бару «Пасаж Адлера», адже саме стільки особливих фірмових напоїв ми підготували для Вас.

 

Розмаїття відтінків смаку у «Пасаж Адлера»

 

Мережа ресторанів «Файне Місто» турбується про те, щоб кожен із наших відвідувачів почував себе невимушено, розслаблено та затишно. Алкогольні карти, що наповнені різноманітними смачнючими коктейлями, настоянками на травах, ягідними та фруктовими наливками якнайкраще можуть доповнити осінній вечір яскравими фарбами. Якщо Ви бажаєте відчути усі відтінки цієї чудової пори року, тоді неодмінно маєте завітати до «Пасажу»!

Легкий та водночас п’янкий смак наливок, які готують бармени нашого закладу, має прихильників в усьому місті. Особливо приємно їх куштувати осінньої та зимової пори, коли за вікном холоднеча, а тіло і душа прагнуть свята. Пряна імбирна з лимоном, терпка обліпихова, пікантна малина з перцем чилі, яскрава смородина та найніжніша молочна наливка – палітра смаку у нашому барі (Тернопіль) багатогранна та неординарна.

Авторські коктейлі – це дійсно гордість закладу «Пасаж Адлера 13». Ми готуємо особливі безалкогольні та алкогольні фірмові коктейлі, які скуштувати Ви зможете тільки у нас! Який смак має Ваша осінь? Можливо, кисло-солодкий із вкрапленнями фруктів? Тоді неодмінно скуштуйте Porto Franco, який має міцний та водночас м’який смак, що забезпечують шотландський віскі та яблуневий лікер, ну а трав’яний післясмак Вам гарантують два особливих біттери.

А можливо Вам хочеться додати солоденького до свого вечора? Тоді «Файне Місто» рекомендує скуштувати коктейль Duchesse Sour, в якому стигла груша, горіхові ноти та запашні сухофрукти смачно поєднуються воєдино. Неймовірно легка та ніжна консистенція дозволяє вмить забути про сумні думки, розслабляє тіло і піднімає настрій.

«Пасаж Адлера» знає, як зробити Ваш вечір приємним: пізнайте усі відтінки осені разом із нами!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття