3 речі, які потрібно знати про вино перед тим, як його замовити в ресторані

2019-05-26

Обрати вино не так просто, як те може здаватися на перший погляд. Сьогодні перед гурманом відкрито безліч різновидів цього напою, сортів, а скільки теруарів відведено для вирощування винограду! Справжні цінителі можуть визначити якість вина за етикеткою, його походження та кращі поєднання зі стравами. Сімейні заклади пропонують доповнити обід або вечерю келихом чудового вина, але є три речі, на які навіть не кожен офіціант або бармен може звернути увагу. Звичайно, ресторан НА НЕБІ є виключенням.

Мережа закладів Файне Місто знає про нюанси, які ховає у собі винна етикетка. Що потрібно знати про вино перед тим, як його замовити? NA NEBI відкриє таємницю

vinoНайкращі винні експерти світу стверджують: дивіться на етикетку завжди! Це стосується не тільки закупів у супермаркеті чи спеціалізованій крамниці, але і ресторанного відпочинку також.

Якою б не була вражаючою винна карта закладу, етикетка на пляшці напою інколи здатна розказати більше, аніж офіціант. Але разом із тим, виробники часто можуть вводити в оману покупця, подаючи інформацію узагальнено та дещо завуальовано. Отже, 3 речі, про які Вам варто знати, відвідуючи заклади Тернополя або будь-якого іншого міста: № 1. Міцність вина. Перевірка міцності необхідна для того, щоб визначити, наскільки вино солодке. Можна спостерігати зворотній стереотип – більшість перевіряє цей фактор для визначення, наскільки сильно напій «вдарить» по голові. Така характеристика відштовхує людей від купівлі, наприклад, рислінгу. Варто лише перевірити міцність вина. До речі, святкування весілля чи дня народження також відбудеться на кращому рівні, якщо визначити даний критерій. № 2. Сорт вина. Не турбуйтеся, якщо на етикетці не вказано сорт вина, дивіться на місце його виробництва. Один і той же сорт винограду, наприклад, шардоне, використовується як для шаблі, так і для шардоне, але регіони вирощування різняться. НА НЕБІ – це саме той ресторан Тернополя, який тямить у подібних тонкощах. № 3. Рекомендації щодо поєднання їжі та вина. Тут важлива конкретика. Якщо виробник пише, що можна поєднувати з усіма нейтральними стравами, тоді і вино таке ж нейтральне та не вражаюче. Вказано точно: додайте до напою стейк з гриля – додайте, певний різновид сиру – додайте, але не використовуйте безглузді загальні рекомендації.

Новаторська українська кухня та багатогранна винна карта у ресторані NA NEBI: ідеальне місце для Вашого свята!

У нашому закладі комфортно і затишно кожному гостеві. Впевнені, що Ви залишитеся задоволені візитом та повернетеся знову. У ресторані НА НЕБІ приємно вечеряти з друзями, коханою людиною, сім’єю.

Страви-гриль і вино – бездоганне поєднання для Вашої смачної трапези. Сучасна кухня та неосяжний вибір вина Старого і Нового Світів, невимушена атмосфера зроблять свою справу: Ви будете на небі від щастя!

Пропонуємо також зробити особливу мить ще казковішою – у ресторані НА НЕБІ святкує весілля Тернопіль та гості інших міст, адже тут фантастична атмосфера і кухня. Ми зробимо усе для Вашого незабутнього свята! Більше інформації можна отримати за телефоном адміністратора: 068-211-77-11.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття